POROKA

Po 10 letih na koruzi sta se poročila

Jeffrey Dean Morgan in Hilarie Burton končno v zakonu. Čutita se poročena že od svojega prvega zmenka.
Fotografija: Pomembno vlogo na poroki sta imela tudi njuna otroka.
Odpri galerijo
Pomembno vlogo na poroki sta imela tudi njuna otroka.

V svojih mislih in očeh sta poročena že dobro desetletje, skoraj od tistega dne v letu 2009, ko sta odšla na prvi zmenek. Kako tudi ne, ko pa se Jeffrey Dean Morgan in Hilarie Burton že ves ta čas srčno ljubita, si delita življenje in sta svojo srečo že dvakrat okronala s prihodom otročička, nazadnje pred letom in pol, ko jima je na svet pokukala George Victoria.
»Kot mož in žena živiva že desetletje. Zdaj pa sva postala mož in žena še na papirju!« je vzkliknila igralka in dodala, da sta tokrat poročena zares. Kar ni zanemarljiv podatek, saj so tabloidi igralko že vsaj dvakrat poročili in enkrat ločili.
Vlogo duhovnika je prevzel ženinov soigralec iz serije Živi mrtveci Norman Reedus.
Vlogo duhovnika je prevzel ženinov soigralec iz serije Živi mrtveci Norman Reedus.

Če kdo, potem zvezdnica serije One Tree Hill ve, da ne smemo verjeti vsega, kar preberemo. Ko bi rjavolaska namreč verjela vsemu, kar je o sebi prebrala v tabloidih, potem je bila med letoma 2004 in 2009 poročena z Ianom Prangeem, se od njega tudi ločila ter vzela Jeffreyja Deana – že pred štirimi ali petimi leti! A v resnici je pred oltar prvič stopila šele pred dnevi, 5. oktobra, ki si ga je v življenjsko knjigo zapisala kot najlepši v življenju.


»Poročila sva se!« je radostno zakričala in dodala, da je res, da sta si z Jeffom ustvarila življenje, si na kmetiji ustvarila družino in našla svojo skupnost in košček na zemlji, četudi sta vse to zgradila z življenjem na koruzi. »Toda, roko na srce, z njim se že ves čas počutim poročeno, od trenutka, ko sva se spoznala. Zaobljub si nisva izrekla, a sva jih živela in izpolnjevala. Deset let sva že skupaj, v dobrem in slabem, ob naju pa tudi najina otroka. Blagoslovljena sem!«

Podobna čustva so na poročni dan prevevala tudi zvezdnika, čeprav je precej bolj redkobesedno – a vseeno nadvse jedrnato – dejal, da je zaradi Hilarie najbolj srečen moški na zemlji.


Poroka je bila čarobna in intimna, na skupno plovbo sta zaljubljenca menda povedla Jeffreyjeva soigralca Norman Reedus in Jensen Ackles, manjkala pa seveda nista njuna otroka, devetletni Augustus in enoletna George. In ko je bilo vse izrečeno zapečateno s poljubom, je nevesta prevzela priimek svojega dragega. »Bilo je tako, kot sem sanjala, in še lepše. In zdaj sem gospa Morgan!« 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije