ZLATI GLOBUSI

Pitt slavil, mimo Jennifer ni šlo (FOTO)

Tarantinov film je ovenčan s tremi zlatimi globusi, Scorsesejev pa povsem praznih rok.
Fotografija: Brad Pitt se je pošalil na svoj račun. FOTO: Mike Blake, Reuters
Odpri galerijo
Brad Pitt se je pošalil na svoj račun. FOTO: Mike Blake, Reuters

Združenje tujih dopisnikov Hollywooda je na 77. podelitvi filmskih in televizijskih nagrad zlati globus najbolj razveselilo Quentina Tarantina, čigar film Bilo je nekoč v Hollywoodu je pobral tri zlate globuse v prestižnih kategorijah, povsem praznih rok pa je ostal Martin Scorsese s filmom Irec.
 
Bilo je nekoč v Hollywoodu je bil razglašen za najboljši celovečerni film v kategoriji muzikalov ali komedij, Tarantino je dobil zlati globus za scenarij, Brad Pitt pa za najboljšo moško stransko vlogo, pri čemer je ugnal konkurenco velikanov, kot so Anthony Hopkins (Dva papeža), Al Pacino in Joe Pesci (Irec) ter Tom Hanks (Krasen dan v soseščini), ki je na podelitvi sicer prejel nagrado za življenjsko delo Cecila B. DeMilla.


Zgodba iz prve svetovne vojne z naslovom 1917 je dobila zlati globus za najboljši celovečerni dramski film. Britanec Sam Mendes je za isti film prejel režiserski zlati globus, ob prejemu nagrade pa se je poklonil Scorseseju, ki je bil nominiran za Irca v isti kategoriji, z besedami, da je največji režiser med vsemi nominiranci. Joaquin Phoenix je po pričakovanju osvojil zlati globus za najboljšo moško vlogo v filmu Joker.

Srečanje večera

Večer je zaznamovalo tudi srečanje nekdanjih zakoncev, Jennifer Aniston in Brada Pitta. On se ni mogel izogniti vprašanju, ali sta se kaj videla. »Želel sem pripeljati mamo, a nisem mogel, ker so mi zaradi vsake ženske, zraven katere sem stal, v zadnjem času pripisali razmerje,« se je pošalil Brad, kamere pa so bile seveda takrat osredotočene na izraz Jennifer Aniston.

Video o tem, kako je Brad nasmejal Jennifer, si oglejte TUKAJ.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije