Pijana Angelina poklicala Jennifer, njeno sporočilo je šokantno

Kratek pozdrav Brada in Jennifer je sprožil govorice, ki so vsak dan bolj nore.
Fotografija: Angelina Jolie naj bi pihala od jeze zaradi Brada Pitta in Jennifer Aniston. FOTO: Reuters Pictures
Odpri galerijo
Angelina Jolie naj bi pihala od jeze zaradi Brada Pitta in Jennifer Aniston. FOTO: Reuters Pictures

Njuni oboževalci se še kar ne morejo pomiriti po zgodovinskem trenutku, ko sta se nekdanja zakonca Jennifer Aniston in Brad Pitt prisrčno pozdravila v zaodrju podelitve nagrad SAG. Šlo je za prvo njuno srečanje pred očmi javnosti po njuni ločitvi pred 15 leti in njegovi razvpiti romanci z Angelino Jolie.

Brad je na podelitvi v govoru po prejetju nagrade za najboljšega stranskega igralca omenil, da vloga v filmu Bilo je nekoč ... v Hollywoodu zanj niti ni bila tako težka, saj je igral alkoholika, ki ima težave z ženo. Iz teh Bradovih besedah so številni razbrali strupeno puščico namenjeno Angelini, dodatna sol na njeno rano pa je bilo simpatično srečanje Brada in Jennifer v zaodrju. Fotografije nekdanjega hollywoodskega zlatega para, nasmejanega do ušes, so obšle svet. Govorice, da sta Brad in Jen ponovno skupaj, ne pojenjajo. 

Fotografija, ki je obšla svet: Brad, ki ne more izpustiti roke svoje nekdanje žene Jennifer. FOTO: arhiv S. N.
Fotografija, ki je obšla svet: Brad, ki ne more izpustiti roke svoje nekdanje žene Jennifer. FOTO: arhiv S. N.

Številni so bili prepričani, da Angelina zaradi tega ne bo srečna. Nekateri mediji poročajo, da je jezna Angelina poklicala svojo večno tekmico Jennifer in ji pijana na telefonski tajnici pustila neprijetno sporočilo. Zabrusila naj bi ji, da jo Brad že zdaj vara in da se ne bo nikoli spremenil. Nekdanja »prijateljica« naj Angelini ne bi verjela niti za trenutek, ampak naj bi se ji zdelo žalostno, da morajo Angelinini otroci gledati svojo mamo v takem stanju, je neimenovani vir povedal za revijo NW.

To pa še ni vse, kar se tiče (norih) govoric. Angelina je vedno veljala za bolj fatalno od Jennifer, v zadnjem času pa je večinsko mnenje v Hollywoodu, da je Jennifer videti veliko bolje od ženske, ki naj bi ji pred 15 leti speljala moža. Angelina naj bi se zato odločila za nekaj lepotnih posegov, prav tako pa naj bi skovala maščevanje in se odločila zapeljati Justina Therouxa, nekdanjega Jenniferinega moža.

»Ženitno posrednico« med Bradom in Jennifer naj bi igrala njena najboljša prijateljica Courtney Cox. Courtney in Brad sta se po njegovi ločitvi od Angeline srečala na nekem glasbenem festivalu in se zapletla v prijeten pogovor. Courtney naj bi Bradu povedala, da je Jennifer po ločitvi od njega najbolj pogrešala to, da nista več prijatelja. Bradu je dala Jenniferino novo telefonsko številko. Brada naj bi to razkritje opogumilo in navezal je stike z nekdanjo ženo, s katero sta si najprej izmenjevala sporočila na vsakih nekaj mesecev, nato pa vse pogosteje in njuno prijateljstvo se je poglobilo. Zaradi iskric, ki so preskakovale med njima ob podelitvi nagrad SAG, pa jih ni malo, ki so prepričani, da bosta slej ko prej ponovno par ... Če že nista.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije