KOT V RISANKI

Pediker z jeklenimi mišicami

55-letnik zaslovel zaradi podobnosti z likom priljubljene risanke. Delal v kozmetičnem salonu, zraven pa tekmoval v bodibildingu.
Fotografija: Mišicam je posvetil življenje.
Odpri galerijo
Mišicam je posvetil življenje.

Učitelj Roshi je priljubljen lik iz risane serije Dragon Ball Z. Gre za sivobradega silaka, ki je poznan med mladino. Če verjamete ali ne, Roshi ima dvojnika v resničnem življenju – to je 55-letni Nhon Ly iz Kalifornije.
Mišicam je posvetil življenje.
Mišicam je posvetil življenje.

Možakar, ki je bil rojen v Vietnamu, je velik ljubitelj bodibildinga, zato je kljub letom v veliko boljši kondiciji od večine 20-letnikov. Njegovo telo ne premore niti grama maščobe, mišice pa so tako silovite, da je videti, kot da se bo vsak trenutek razpočil. Ima zelo mladosten značaj, čeprav seveda še zdaleč ni edini mišičnjak, ki je že pred časom praznoval abrahama.
Podobnost je več kot očitna. FOTOgrafije: Instagram
Podobnost je več kot očitna. FOTOgrafije: Instagram

Nhon je emigriral v Združene države leta 1980, ko je bil star 16 let. Po dolgem iskanju je našel službo v kozmetičnem salonu, kjer je sprva delal kot pediker. Zaradi svoje zanesljivosti in predanosti poklicu je hitro napredoval in na koncu postal lastnik salona. Vzporedno pa se je ves čas predajal svoji največji ljubezni bodibildingu.

Udeleževal se je številnih tekmovanj in bil reden gost na profesionalnih dogodkih na temo dvigovanja uteži. Tudi sam je imel kar nekaj zavidljivih športnih uspehov, saj je bil leta 2011 četrti na državnem prvenstvu Združenih držav.


Čeprav je že zakorakal v drugo polovico petdesetih let, še vedno trdno trenira in ohranja svoj t. i. Roshi videz, na katerega je tako ponosen, da na svojem instagramu redno objavlja fotografije in videoposnetke. V njih uživa več kot 40.000 ljudi. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije