Pandemija znano pevko umirila in pripravila na otroka

Katy Perry prvorojenca pričakuje avgusta. Poroko je odnesel virus.
Fotografija: Nekateri pravijo, da jima gre zdaj bolje kot prej, drugi, da Katy razmišlja, da bi preklicala poroko. FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
Odpri galerijo
Nekateri pravijo, da jima gre zdaj bolje kot prej, drugi, da Katy razmišlja, da bi preklicala poroko. FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Katy Perry, ki predvidoma avgusta z zaročencem Orlandom Bloomom pričakuje prvega otroka, si nikdar ni mogla predstavljati, da bo svojo prvo nosečnost preživljala sredi pandemije. Nosečnost že sama po sebi ni prav lahka, z vsemi omejitvami gibanja in preostalimi ukrepi pa je to obdobje še težje. Katy je dejala, da ji je najhuje, ker nima neomejenega dostopa do trgovin in najljubših restavracij, saj jo pogosto mučijo napadi lakote, ko si zaželi točno določene hrane. Obenem je 35-letna glasbenica priznala, da je to pravzaprav blagoslov pod krinko.
Da je noseča, je razkrila v videospotu.
Da je noseča, je razkrila v videospotu.

»Tako sem se prisiljena bolj zdravo prehranjevati, saj ne morem ob enajstih ponoči po takose ali pico, zadovoljiti se moram s tistim, kar je v hladilniku, zato pazim, da ga polnim zgolj z zdravimi rečmi, veliko sadja in zelenjave. Seveda pa ne smejo manjkati kisle kumarice,« je povedala v smehu. Perryjevi je bilo na začetku menda zelo težko, saj ni bila vajena mirovati, vedno je bila v pogonu, delala in potovala, nato pa je čez noč ostala zaprta v svoji hiši. A tudi temu se je privadila in zdaj je za ukrep celo hvaležna.


»Med pandemijo sem se naučila, kako je biti mama. Tudi po rojstvu bom morala nekaj časa ostati doma z otrokom in zdaj imam čas, da se privadim. Da ne divjam naokoli, kot bi sicer, je dobro tudi za otroka. Zdaj več počivam, sem bolj umirjena, meditiram in se pripravljam na porod in materinstvo,« pravi Perryjeva, ki v tem času veliko dela tudi na duhovnosti, ki je postala njena prioriteta. Uživa tudi v družinskem življenju, saj izolacijo med drugim preživlja z nečakinjama, navdušena je nad skupnimi večerjami, za katere prej nikoli ni imela časa.
 

Zbližanje po razhodu


A vse menda le ni tako zelo rožnato. Čeprav se je zbližala s svojo primarno družino in še nerojeno deklico, pa menda v odnosu z Bloomom škriplje. Par bi si moral naslednji mesec na Japonskem obljubiti večno zvestobo, a je bila poroka odpovedala oziroma prestavljena. Nad tem pa je menda še najbolj navdušena Katy, ki zdaj menda razmišlja, da bi jo kar preklicala.


Pandemijo in odpoved julijske poroke naj bi pevka videla kot znak z neba, da Orlando, čeprav pričakujeta otroka, ni pravi zanjo, pravijo nekateri njeni znanci, medtem ko se drugi s tem niti malo ne strinjajo. »Če kaj, sta se v tem času zbližala. Orlando je prestal vse njene teste, videl je vse mogoče, njene razvade, izpade, dobro in slabo, in še vedno je tukaj in nikamor ne gre. Šele med pandemijo se je za njiju začelo resnično življenje, brez blišča in pretvarjanja, in iz vsega tega bosta prišla močnejša, kot sta kdaj bila,« je ameriškemu tabloidu povedala Katyjina prijateljica.


Pevka in 43-letni igralec sta se v preteklosti sicer že razšla, in sicer komaj eno leto po tem, ko sta se leta 2016 začela dobivati. Kaj je to povzročilo, nihče ni želel komentirati, a dolgo kljub vsemu nista zdržala narazen. Pet mesecev po razhodu so ju znova videli skupaj in januarja 2018 sta se odpravila na romantični oddih na Maldive, lani na valentinovo pa je Bloom pevki nataknil unikaten zaročni prstan, ki naj bi bil vreden okrog 4,5 milijona evrov. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije