Pamela rekla da spolnemu plenilcu

Z Jonom Petersom prvič ljubimkala pred desetletji. Snubitev je tedaj zavrnila.
Fotografija: Pri 52 letih je bila spet nevesta. FOTO: Guliver/Getty images
Odpri galerijo
Pri 52 letih je bila spet nevesta. FOTO: Guliver/Getty images

Ujeti pravi trenutek je nadvse pomembno. Čeprav sta se Pamela Anderson in Jon Peters prvič zaljubila že pred več kot tremi desetletji, je blondinka vedela, da zanju še ni napočil pravi čas. Vsaj ne za kaj več od ljubimkanja, zaradi česar je njegovo snubitev tedaj odbila. »Čez 30 let najina razlika v letih ne bo več tako pomembna,« ji je dejal zavrnjeni snubec, od zapeljivke starejši 22 let. Čeprav niso bila leta tisto, zaradi česar Pamela ni bila pripravljena z njim zakorakati pred oltar, ampak prej obilica njegovih življenjskih izkušenj in Jonova razvpitost. »On je originalni slabi fant Hollywooda. Ko sva se spoznala, me je njegovo življenje plašilo,« je priznala. A je od sredine 80. let, ko so se jima prvič križale poti, tudi sama precej doživela in preživela ter ga je zdaj, ko ju je pred nekaj meseci usoda spet združila, zagledala v drugačni luči. »Videla in doživela sem precej ter spoznala, da je bil Jon vselej blizu. Nikoli me ni pustil na cedilu. In oba sva pripravljena na več – tako jaz kot on.« In ta več pomeni vse, saj sta, čeprav svet sploh ni vedel, da sta obudila več desetletij stara čustva, na začetku tega tedna skrivaj in le v krogu svojih otrok iz prejšnjih razmerij zakorakala pred oltar.

Čakal nanjo

Le pred nekaj meseci je odklenkalo zvezdničini romanci s francoskim nogometašem Adilom Ramijem, ko sta vnovič samska lepotica in Jon trčila drug ob drugega. Dobrih 30 let po tistem, ko sta se prvič spoznala na zabavi razkošnega Playboyevega dvorca. »Prvo, kar sem videl na zabavi, je bil čudovit svetlolas angel. Bila je Pammy, tedaj stara 19 let, in v hipu sem vedel, da bo zvezda. A njeno lepoto in talent je videl tudi Hefner,« je v spomine zavil Peters, ki je že hitro s krasotico, ki ga je v hipu omrežila, zaživel pod skupno streho. Plačeval ji je ure igre, lekcije iz govora, ji pomagal zagnati televizijsko kariero. A ko jo je sredi 80. zaprosil za roko, je slišal zavrnitev. In zakorakala sta po ločenih poteh, v objeme drugih. In oba po večkrat pred oltar. Peters je že pred Pamelo dvakrat skušal zakonsko srečo, najprej med letoma 1962 in 1966 s Henrietto Zampitellio in nato med 1967. in 1977. z igralko Lesley Ann Warren, po razhodu s seks bombo nanizanke Obalna straža pa je že hitro peljal pred oltar producentko Christine Forsyth, s katero sta vztrajala šest let do 1993., še v četrto pa se je zavezal producentki Mindy Peters med letoma 2001 in 2004. Prav tolikokrat se je v vlogi žene preizkusila tudi Pamela, ki je sprva pod okriljem poročnih zaobljub med letoma 1995 in 1998 ljubila divjega rockerja Tommyja Leeja, le eno leto je nato trajala njena zakonska blaženost s Kidom Rockom, kar dvakrat pa se je poročila še z Rockom Solomonom, a jima je obakrat odklenkalo že po enem letu, nazadnje 2015.


Ni skrivnost, da so blondinkina šibka točka nekoliko neukročeni moški. Jonovo srce pa je vsa ta leta na tihem utripalo zanjo. »Povsod so lepa dekleta. In lahko bi si izbral katero koli, a ves ta čas, več kot 30 let, sem si želel le Pamele. V meni prebudi divjost, a na dober način,« je Peters zapel ljubezenski hvalospev novi ženi. »Navdihuje me. Varoval jo bom in z njo ravnal, kot si zasluži.« Iskrenost njegove ljubezni je prepričala tudi že Pamelinega sina iz prvega zakona, Brandona, ki je presrečen za mladoporočenca. »Na njuni skupni poti jima želim obilo sreče. Podpiral ju bom, kot bom lahko, in se že veselim, da še bolje spoznam Jonovo družino.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije