ODŠTEVANJE DNI DO PORODA

Otroku Meghan in Harryja bo ime ...

Najnovejši član britanske kraljeve družine naj bi se rodil aprila.
Fotografija: Meghan in princ Harry bosta kmalu starša. FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
Meghan in princ Harry bosta kmalu starša. FOTO: Shutterstock

Vse odkar sta britanski princ Harry (34) in njegova žena Meghan Markle (37) oktobra lani med turnejo po Avstraliji potrdila, da pričakujeta prvega otroka, so oči sveta uprte v ta kraljevski par. Meghan že odšteva dni do poroda, ugibanja o imenu otroka pa se stopnjujejo. Če je verjeti spletni strani The Hollywood Gossip, je ime najbolj težko pričakovanega otroka v Veliki Britaniji razkrito.

Oboževalci britanske kraljeve družine stavijo, da Meghan pod srcem nosi deklico, ki naj bi jo starša poimenovala Victoria, po istoimenski kraljici, ki je Veliki Britaniji vladala med letoma 1837 in 1901 in je praprababica Elizabete II., Harryjeve babice. Številni oboževalci pa še vedno upajo, da bo Harry svojo prvorojenko (če se bo paru res rodila deklica), poimenoval po svoji leta 1997 tragično preminuli mami Diani.

Zadnjo besedo ima kraljica

Če se bo vendarle rodil fantek, pa na stavnicah najvišje kotirajo imena Arthur, Edward in James. V vsakem primeru pa bo imela zadnjo besedo pri imenu kraljica. Če Elizabeti II. ime, ki ga bosta za njenega pravnuka ali pravnukinjo izbrala Harry in Meghan, ne bo všeč, bosta morala izbrati drugo. Kraljica bo tudi odločila, kakšen naziv bo imel malček ali malčica.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije