SUPER OČE

Otroku dal ime po pokojnem bratu

Ameriški komik Eddie Murphy se veseli rojstva tretjega sina. Iz prejšnjih razmerij s štirimi ženskami ima osem otrok.
Fotografija: Eddieju se smeji. Foto: guliver/cover images
Odpri galerijo
Eddieju se smeji. Foto: guliver/cover images

Za sabo ima že 57 pomladi, pa vendar Eddie Murphy skače naokoli kot več desetletij mlajši žrebec. In prav tako poskočno naokoli tudi seje svoje seme, ki je spet obrodilo sad. Čeprav je na pot očetovstva prvič zakorakal že pred 30 leti, bo zdaj spet previjal pleničke in pel uspavanke. Verjetno brez težav. Ja, smešni moški Hollywooda je zdaj pozdravil že svojega desetega otroka, malega Maxa Charlesa, ki se je rodil iz njegove ljubezni z 18 let mlajšo Paige Butcher.
Svojo ljubezen sta septembra potrdila z zaroko. Foto: guliver/cover images
Svojo ljubezen sta septembra potrdila z zaroko. Foto: guliver/cover images

Svetlolaso in dolgonogo Avstralko je zvezdnik spoznal že pred 12 leti med snemanjem komedije Hiša debele mame 2. A se je moralo odvrteti še šest let, med katerimi se mu je iz ljubimkanja z nekdanjo spajsico Mel B rodila hčerka Angel in med katerimi je po vodi splavala tudi njegova ljubezen s producentko Tracey Edmonds, preden sta Eddie in Paige nadgradila svoje poznanstvo v prijateljstvo in nato ljubezen.


Ko sta se leta 2012 vendar predala čustvom, je bilo, kot bi se vse postavilo na svoje mesto. Po skupnih štirih letih jima je na svet privekala hčerka Izzy. Čeprav je malčica imela že kopico starejših polbratov in polsester iz zvezdnikovih prejšnjih razmerij in igralec s tedaj 54 leti ni bil več rosno mlad, sta ji želela dati še sestrico ali bratca.

»Eddie in Paige živita precej nevpadljivo življenje, v katerem se vse vrti okoli družine. Paige je spletla močne vezi z njegovimi drugimi otroki, vsi pa preživljajo skupaj počitnice in praznike. Vseeno pa želita dati Izzy še brata ali sestro,« je tedaj razkril vir. In govoril resnico. Letošnjo jesen sta zaljubljenca potrdila, da bosta kmalu spet zibala. In ta kmalu je prišel na začetku meseca – razveselil ju je dobre tri kilograme težek in 48 centimetrov velik fantič.


»Mama in sin se počutita odlično,« je potrdil igralčev predstavnik. S sinovim drugim imenom Charles se je Murphy poklonil spominu na starejšega brata, ki je lani izgubil boj z levkemijo.
Pri Murphyjevih bo za praznike hiša pokala po šivih. Najmlajšemu, ki je komaj pogledal na svet, se bo pri odpiranju daril seveda pridružila dveletna Izzy, najverjetneje pa bodo novemu članu (in novemu letu) nazdravili tudi 11-letna Angel iz Eddiejevega razmerja z Mel B, igralčev prvorojenec ​​Eric, ki se mu je pred 29 leti rodil iz razmerja s Paulette McNeely, ter leto mlajši Christian, sad igralčevega ljubimkanja s Tamaro Hood, ter še Murphyjevih pet otrok iz njegovega prvega zakona z Nicole Mitchell – hčerke Bria, Zola, Bella in Shayne ter sin Miles

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije