Oskarjevka spet na oddihu z bivšim

V Aspnu med božično-novoletnimi prazniki mrgoli zvezdnikov. Tam je tudi Gwyneth Paltrow z bivšim možem in njegovim novim dekletom.
Fotografija: Lani je znova vstopila v zakon. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Lani je znova vstopila v zakon. FOTO: Reuters

Pred petimi leti sta se zavestno razparčkala in z nenavadnim opisom novega statusa svojega odnosa pritegnila veliko pozornosti, saj si nihče ni znal prav dobro razlagati, kako bo videti njuna ločitev. Toda oskarjevka Gwyneth Paltrow in frontmen slovite zasedbe Coldplay Chris Martin prav zares udejanjata svojo napoved. Uradno razvezana, a kot prijatelja ter oče in mati 15-letne Apple in 13-letnega Mosesa sta nerazdružljiva.

Vsi se imajo radi

To tudi ponosno razglašata, zato njunih najbližjih verjetno ne presenečajo podobe srečne razširjene družine v elitnem zimskem Aspnu, kjer se je Gwyneth pridružila svojima najstniškima otrokoma, Chrisu in njegovi novi izbranki, 30-letni Dakoti Johnson, njenega novega moža, scenarista in producenta Brada Falchuka, pa za zdaj še ni na spregled. A gotovo se bo pridružil veseli druščini v zimski idili, domnevajo tabloidi, ne nazadnje so vsi skupaj preživeli tudi razkošni poletni oddih na Maldivih, točneje, medene tedne Gwyneth in Brada, ki sta jih zvezdnika sklenila deliti z drugimi.
Bivši in zdajšnji mož se odlično razumeta. FOTO: Instagram
Bivši in zdajšnji mož se odlično razumeta. FOTO: Instagram

Zanimivo, oskarjevka in novi mož še vedno ne živita skupaj, saj menita, da je tako ustrezneje za njune najstniške otroke, Chris pa ima v njeni hiši svoje prostore, v katerih je vedno dobrodošel, če si želi preživeti več časa s svojima otrokoma. Enak dostop do glasbenikovega domovanja ima menda tudi igralka, nova partnerja nadvse zanimivih bivših zakoncev pa se očitno strinjata s tako nenavadno ureditvijo. Kot je pred časom povedala Gwyneth, je bila ločitev od Chrisa, s katerim je bila v zakonu 11 let, nadvse boleča, a sta se zavezala, da bosta zavoljo otrok ohranila zgledne odnose in ostala prijatelja; v stikih sta vsak dan in si neizmerno zaupata, je povedala ponosna oskarjevka, ki zadnja leta služi tudi s svojim portalom za zdravo življenje Goop. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije