CENA SLAVE

Ogorčeni sosedi: Zmagal je v šovu, zdaj pa se vede kot mafijec

Objavljeno 23. november 2018 16.33 | Posodobljeno 23. november 2018 20.34 | Piše: N. Č.
Ključne besede: Darko Lazić

Darko Lazić vozi brez vozniškega izpita in ima vsepovsod »zveze«. Vsi se ga bojijo.

Darko Lazić. FOTO: Instagram
Znani srbski pevec Darko Lazić (27) se po težki prometni nesreči še vedno nahaja v bolnišnici. Srbski mediji so se sprehodili skozi njegovo rodno mesto in sosede spraševali, kaj si mislijo o Laziću in njegovi družini.

»Odkar je zmagal v Zvezdah Granda, se je spremenil. Pred tem je bil fantič, ki je lepo pel in z očetom nastopal v lokalih. Bili so skromna in revna družina, vse dokler Darko ni leta 2009 zmagal v tem glasbenem šovu. Takrat se je cela družina popolnoma spremenila,« je povedal eden od Lazićevih sosedov, piše portal Alo.rs.


Drugi sosed ni štedil z besedami. »Nič lepega ne morem povedati o njem. Igra šerifa, kot da je pravi mafijec. Vozi motor 200 na uro po enem kolesu. Z avtomobilom drvi in za sabo pušča sledi gum, kot da je na dirkališču. Pogosto povozi tudi kokoš. Nihče mu nič ne more.«

image
Darko Lazić je strasten ljubitelj motorjev. FOTO: Instagram

»Vozi brez vozniškega izpita in ima vsepovsod zveze. Vsi se ga bojijo. Tudi oče je bil tak. V podjetju, v katerem je delal, je kradel bencin. Vsa družina je taka. Nihče jih ne mara in nihče se z njimi ne druži,« je dodal sosed.

Lazić je trenutno v hudi abstinenčni krizi. Pred dnevi je osebju v bolnišnici, kjer se zdravi, grozil, da si bo vzel življenje, če mu ne prinesejo kokaina.
Povezane vsebine
Deli s prijatelji