NOVE OBTOŽBE

Ogabno obnašanje slavne pevke: vsiljevala se je voditeljici in jo hotela poljubiti

Vse več obtožb na račun Katy Perry.
Fotografija: Katy Perry. FOTO: Youtube
Odpri galerijo
Katy Perry. FOTO: Youtube

Ameriška pevka Katy Perry je pred leti postala velika zvezda zaradi uspešnice I Kissed a Girl (Poljubila sem dekle). Zdaj je to želela storiti tudi v resničnem življenju, toda gruzijska televizijska voditeljica Tina Kandelaki se s tem ni strinjala. Katy je obtožila neprimernega obnašanja in je ruskim medijem razkrila, da se je je vidno pijana na neki zabavi neprimerno dotikala in jo skušala poljubiti.

Le kaj bo porekel Katyjin zaročenec Orlando Bloom? FOTO: Getty Images
Le kaj bo porekel Katyjin zaročenec Orlando Bloom? FOTO: Getty Images
To je že druga obtožba na račun Katy. Pred dnevi je ameriški model in igralec Josh Kloss, ki je igral tudi v njenem videospotu za pesem Teenage Dream leta 2010, povedal, da ga je Katy, ki je zaročena z britanskim igralcem Orlandom Bloomom, na neki rojstnodnevni zabavi povsem razgalila in prisotnim pokazala njegov penis. John je povedal, da mu je slekla hlače in spodnjice in ga tako osramotila. Nesramno in neprimerno dejanje Katy se je odločil razkriti, ker »se nenehno govori, da so moški perverzni. No, vplivne ženske so lahko enako odvratne.«

Katy je požela zgražanje tudi pred meseci, ko je med oddajo Ameriški idol poljubila enega od tekmovalcev, še pred tem pa je pevca Shawna Mendesa prijela za zadnjico.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije