Odpovedali še eno kraljevo poroko

Čez deset dni bi se morala poročiti princesa Beatrice, načrte ji je pokvaril novi koronavirus. Prestavila jo bo tudi Theodora, princesa Grčije in Danske.
Fotografija: Princesa Theodora je do zadnjega upala, da ji bo uspelo izpeljati poroko. FOTOGRAFIJI: Guliver/getty Images
Odpri galerijo
Princesa Theodora je do zadnjega upala, da ji bo uspelo izpeljati poroko. FOTOGRAFIJI: Guliver/getty Images

Natanko čez deset dni bi morala princesa Beatrice stopiti pred oltar in večno zvestobo obljubiti Edoardu Mapelliju Mozziju, s katerim sta se zaročila lansko jesen. A pandemija novega koronavirusa je tudi njej kot mnogim drugim bodočim nevestam prekrižala načrte in na koncu sta bila z Mozzijem primorana veliki dogodek prestaviti. Zdaj je poroko odpovedala oziroma prestavila še Theodora, princesa Grčije in Danske. Tudi ona in njen zaročenec, ameriški odvetnik Matthew Kumar, sta obred načrtovala za konec maja in, kot kaže, sta do zadnjega upala, da jima bo vse skupaj uspelo izpeljati, a minuli konec tedna sta bila prisiljena priznati poraz. Par je podal izjavo, da je »načrtovanje poroke do nadaljnjega prekinjeno«.

Theodora je sicer hči nekdanjega grškega kralja Konstantina II. in njegove žene, danske princese Anne-Marie. Rojena je bila v Londonu, a se je pred leti preselila v Združene države Amerike, hotela je postati igralka. Tam je spoznala Kumarja in novembra 2018 sta naznanila, da sta zaročena. Kdaj se jima bo uspelo poročiti, še ni znano.
Alizee (skrajno desno) je družina Middleton spoznala na poroki lady Gabrielle.
Alizee (skrajno desno) je družina Middleton spoznala na poroki lady Gabrielle.

Poroko pa je moral prestaviti tudi brat vojvodinje Cambriške James Middleton. Z zaročenko Alizee Thimotet sta nameravala pred oltar stopiti poleti, a sta se nato odločila, da bosta, če bi prepoved druženja trajala še več mesecev, še malce počakala. James je sicer zaročenko javnosti in svoji širši družini predstavil šele maja lani, ko sta se skupaj udeležila poroke lady Gabrielle Windsor. Komaj eno leto prej se je 32-letni James razšel z Donno Air, ki je bila od njega starejša osem let. Skupaj sta bila pet let, a čas menda ni bil pravi, kot je po razhodu dejala Donna in dodala, da z Middletonom ostajata dobra prijatelja. Tudi ko je tako kmalu po koncu njune zveze za roko zaprosil Alizee, mu je iskreno čestitala ter zaželela veliko sreče.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije