PORODNIŠKA

Odločitev je padla: Meghan odhaja

Meghan nima več predvidenih obveznosti. Rodila naj bi konec aprila.
Fotografija: Meghanin zadnji uradni dogodek je bil prejšnji teden. FOTO: REUTERS
Odpri galerijo
Meghanin zadnji uradni dogodek je bil prejšnji teden. FOTO: REUTERS

Dober mesec pred datumom poroda se Meghan umika na porodniški dopust, vojvodinja od naslednjega tedna na svojem koledarju nima več uradnih obiskov in dogodkov, ki bi se jih morala udeležiti. Še naprej se bo sicer udeleževala zasebnih sestankov in sprejemov, pomembnejše pa bo prepustila možu in drugim članom kraljeve družine.
Novo hišo jima je podarila kraljica, plačala bo tudi obnovo. FOTO: Guliver/getty Images
Novo hišo jima je podarila kraljica, plačala bo tudi obnovo. FOTO: Guliver/getty Images

Kljub temu pa Meghan do konca aprila ne bo imela časa počivati, s Harryjem se namreč nameravata še pred rojstvom njunega prvega otroka preseliti v hišo na posesti Frogmore. Selitev naj bi bila še ta mesec, čeprav njune koče do konca februarja še niso popolnoma prenovili.


Prenova, stala naj bi nekaj milijonov evrov, financira pa jo kraljica Elizabeta II., je zahtevna; novi dom Sussexovih je bil nekoč namenjen služinčadi, v hiši je živelo pet kraljevih pomočnikov, vsak od njih je imel svoje stanovanje. Zdaj je bilo treba stavbo spremeniti v hišo, primerno za princa, vojvodinjo in njun naraščaj. Prenovljena koča bo imela deset spalnic, otroško sobo, telovadnico pa tudi studio za jogo.


Čeprav je njun dom trenutno še vedno hišica z dvema spalnicama ob Kensingtonski palači, par večino časa preživi v njuni počitniški hišici v Cotswoldsu, saj jima je tam všeč zasebnost, ki je v Londonu nimata. V Cotswoldsu sta v preteklih mesecih gostila mnoge znane prijatelje, tam naj bi vojvodinjo nekajkrat obiskala tudi njena mama. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije