NEODGOVORNI ZVEZDNIKI

Od pevke zahteva odškodnino

Avtomobil Jennifer Lopez zbil moškega. Za volanom je bil njen voznik.
Fotografija: Bo zvezdnica morala odpreti mošnjiček? FOTO: instagram
Odpri galerijo
Bo zvezdnica morala odpreti mošnjiček? FOTO: instagram

Blaženo zaljubljena je v svojega športnega srčnega izbranca Alexa Rodrigueza, ki je letošnjo pomlad po dveh letih ljubezni padel na koleno. Jennifer Lopez je namreč tista, s katero želi preživeti preostanek življenja, ona pa podobno čuti do njega. Čeprav zvezdniška golobčka poročnega datuma še nista določila, je s fotografskih utrinkov, ki jih redno objavljata na družabnih omrežjih, jasno, kako sta srečna. In da je čaša pevkine blaženosti polna, je v telesni formi svojega življenja, tudi zaradi zaročenca. A morda je tolikšna sreča že skoraj preveč radodarno dodeljena Jennifer in je zato vzbudila zavist usode, ki ji je postregla z manjšo merico grenčice. J Lo in A Rod sta se namreč znašla sredi tožbe, ker naj bi z avtom − čeprav je bil za volanom njun voznik − zbila Liyanaga Perero, nato pa meni nič, tebi nič odpeljala s kraja nesreče. Ustavila se nista niti toliko, da bi moškega na tleh vprašala, ali je v redu in morda potrebuje pomoč.

Zaslepile naj bi ga bliskavice

Nihče ni preveril, ali je z njim vse v redu.
Nihče ni preveril, ali je z njim vse v redu.
Srž tožbe sega v lanski oktober. Zvezdniški parček je bil na večerji v enem izmed hollywoodskih trendovskih lokalov, a se njun romantični večer ni razpletel, kot sta se nadejala. Po večerji sta se tiho izmuznila v avto z voznikom, ki je nanju čakal na ograjenem parkirišču za restavracijo. Voznik je počasi odpeljal. Vrata parkirišča so se odprla. Ko je voznik belega terenca z Jennifer in Alexom na zadnjih sedežih začel zavijati na cesto, pa je zadonel polkrik. »O, sranje!« Temu glasu v stiski pa je brž sledil eden izmed paparacev in na drugi strani avtomobila na tleh zagledal nesrečneža, ki ga je očitno zbil avtomobil. Čeprav je avto ustavil za nekaj sekund, se vrata niso odprla. Nihče ni pogledal, ali je z moškim na tleh vse v redu. Voznik je ustavil le toliko, da je množici fotografov dejal, naj si pogledajo, koliko jih lahko stane zalezovanje zvezdnikov. »Vidite, kaj se zgodi, če me takole slepite s fotografskimi bliskavicami. Ne morem videti, kod vozim,« je dejal, njegove besede pa je ujela kamera enega izmed radovednežev. Kot tudi besede očividca, ki mu je nazaj zabrusil, da mu Liyanage, ki je ležal na tleh, sploh ni bil na poti, ampak da ga je preprosto zbil. Za kar se voznik in njegova potnika niso zmenili, le odpeljali so naprej, ne da bi se ozrli.

Iz restavracije je Jennifer in Alexa odpeljal njun voznik. FOTO: guliver/cover images
Iz restavracije je Jennifer in Alexa odpeljal njun voznik. FOTO: guliver/cover images
Ali in koliko je bil Liyanage v prometnem incidentu poškodovan, ni jasno. Sicer pa se je dokaj hitro pobral z asfalta in šel dogodek prijavit na bližnjo policijsko postajo. A čeprav predstavniki zakona niso privihrali na domača vrata zvezdniškega parčka ali njunega voznika, se je Perera zdaj odločil svojo pravico iztržiti po sodni poti. Kajti čeprav priznava, da nista bila zvezdnika tista, ki sta sedela za volanom, je ogorčen, da nista preverila, ali je poškodovan. Kot je njima tudi pripisal vsaj delež krivde, ker da nista svojemu osebju zabičala pazljivosti. Zato v tožbi od njiju terja, da mu povrneta za vse zdravniške storitve, ki jih je potreboval, kot tudi odškodnino zaradi prestanega. Znesek, ki ga je preračunal, še ni znan.
Svoje sreče ne skrivata. FOTO: instagram
Svoje sreče ne skrivata. FOTO: instagram

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije