KRALJICA INSTAGRAMA

Oboževalcem na razpolago tudi med oddihom

Igralka in pevka Lea Michele ostaja kraljica instagrama.
Fotografija: Lea redno objavlja svoje posnetke.
Odpri galerijo
Lea redno objavlja svoje posnetke.

Zvezdnica Lea Michele spada med najuspešnejše uporabnike instagrama na svetu, saj jo spremlja kar pet milijonov ljudi. To seveda pomeni, da mora zvezdnica nadaljevanke Glee redno objavljati fotografije iz svojega vsakdanjika, če želi zadovoljiti armado oboževalcev. Tako smo bili konec tedna priča pravemu bombardiranju s fotkami, ki so nastale na oddihu z njeno mamo Edith Sarfati; 31-letna igralka je razkrila zelo zanimive podrobnosti. V nedeljo je denimo izgubila pregrinjalo, ki je spadalo k njenim kopalkam, zato je morala uporabiti brisačo. Objavila je tudi fotografijo mame na bazenu in pripisala, da je zelo vroča.
Objavila je tudi posnetek svoje mame.
Objavila je tudi posnetek svoje mame.

Mati, namreč. ​Tovrstne novice so seveda nekaj povsem običajnega in za zvezdnice njenega kova skoraj neizogibne. S prihodom družabnih omrežij se prostor zasebnosti za slavne vztrajno krči. Tako morajo tudi v prostem času nenehno iskati načine, kako ostati v središču pozornosti. Lea spada med zvezdnice, ki jim to še posebno dobro uspeva. Kariero je začela ustvarjati že v najstniških letih z broadwayskim muzikalom Spring Awakening, ki je bil noro uspešen in ji je tudi zagotovil prostor v televizijski seriji Glee. Njena TV-kariera poteka vzporedno z glasbenim udejstvovanjem.
Na instagramu ima pet milijonov sledilcev.
Na instagramu ima pet milijonov sledilcev.

Nekoliko manj sreče je imela s serijo Scream Queens, ki so jo ukinili sredi druge sezone. Potem je nastopila v komični seriji The Mayor, ki so jo premierno predvajali oktobra, a so jo že januarja, sredi prve sezone, torej, končali zaradi poraznih rezultatov gledanosti. V seriji je Brandon Michael Hall kandidiral za župana, da bi opozoril na svojo glasbeno kariero, nato pa je bil po naključju izvoljen. Lea je igrala vodjo njegovega štaba.
Lea ima nekoliko več sreče v zasebnem življenju, saj je sredi lanskega leta spoznala Zandyja Reivha, ki je predsednik ženske modne znamke AYR (All Year Round)​, in se zaljubila vanj. To je obliž na rano, potem ko je zaradi heroina umrl Cory Monteith, njen fant in soigralec iz serije Glee. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije