BRITANSKI DVOR

Mudilo se je: princesa Charlotte zavila v pub

Objavljeno 07. december 2018 17.40 | Posodobljeno 07. december 2018 17.54 | Piše: Š. R.

Nemalo začudenih obrazov je bilo v The Phoenixu, ko sta ga obiskali članici kraljeve družine.

Princesa Charlotte FOTO: Getty Images/samir Hussein Wireimage
Če je treba iti, je pač treba. Četudi si član kraljeve družine. Obiskovalci puba The Phoenix v Stockwellu na jugu Londona so te dni debelo gledali, ko so dobili nadvse eminenten obisk, in sicer vojvodinjo Kate in triletno princeso Charlotte. Razlog za obisk pa je bil: stranišče.

Med vožnjo po južnem Londonu v času prometne konice je deklico pač tiščalo lulati in kaj sta drugega lahko storili z materjo, kot da sta poiskali najbližje toaletne prostore. Izkazalo se je, da je pub najboljša rešitev. Varnostniki in osebje so odšli naprej in preverili prostore, prosili obiskovalce, naj ne fotografirajo, nato pa sta vstopili Kate in Charlotte ter odhiteli do stranišča.

»Sedela sem v pubu, na svojem običajnem mestu. In ko enkrat pogledam gor, zagledam Kate Middleton, vojvodinjo Cambriško in njeno hčer. Hitro sta prišli in hitro odšli. Bili sta povsem običajni mati in hči,« je povedala obiskovalka.

Daily Mail, ki je pisal o »kraljevem obisku«, je predstavnike vojvodinje Cambriške tudi prosil za odziv, a so ti odgovorili, da takih stvari res ne nameravajo komentirati.
Deli s prijatelji