NARAŠČAJ

Novo leto, novi otroci

Igralec Vincent Cassel z 31 let mlajšo ženo Tino pričakuje prvega otroka. V pričakovanju Kobe in Vanessa Bryant ter Kim Kardashian in Kanye West.
Fotografija: Tina je pokazala trebušček, v katerem raste sad njene ljubezni s francoskim očarljivcem. Foto: instagram
Odpri galerijo
Tina je pokazala trebušček, v katerem raste sad njene ljubezni s francoskim očarljivcem. Foto: instagram

Lahko začnem novo življenje. To ni vselej pravično, štejem jih namreč že 52, moja žena pa je 21-letno dekle. A sem noro zaljubljen in prepričan, da bova naredila kakšnega otročička,« je lani, ko se je avgusta zavezal Tini Kunakey, dejal francoski igralec Vincent Cassel. Z novim letom je res začel pisati novo poglavje svojega življenja. Na brazilski plaži, kjer sta z mlado ženo nazdravljala, se je namreč na široko režal in božal Tinin že pošteno zaobljeni trebušček. »Če še niste vedeli, veste zdaj!« sta sporočila.
Pred manj kot enim letom sta pozdravila hčerko Chicago, že maja pa ji bosta podarila bratca. Foto: instagram
Pred manj kot enim letom sta pozdravila hčerko Chicago, že maja pa ji bosta podarila bratca. Foto: instagram

Rojstvo četrtega otroka je oznanil nekdanji košarkarski zvezdnik Kobe Bryant, četrtič bosta letos zibala tudi Kim Kardashian in Kanye West.
Ko je Vincent Cassel leta 1996 pri snemanju filma Stanovanje naletel na italijansko krasotico Monico Bellucci, je mislil, da je v njej našel popolno žensko. Ne le ker ga je omrežila in v njem vnela strast, iz katere sta se jima rodili hčerki, danes 13-letna Deva in pet let mlajša Léonie, dopuščala mu je tudi svobodo, da poteši, če ga tako zaskomina, potrebo po telesni ljubezni v objemu drugih žensk.

A kljub izjemnemu dopolnjevanju in odprtemu odnosu sta leta 2013 povsem nepričakovano najavila, da se prijateljsko razhajata. Že dve leti pozneje je Cassel na Ibizi trčil ob tedaj komaj polnoletno Tino. »Bila sva dva človeka na istem kraju in ob istem času, ki sta se privlačila. Eno tistih čudovitih presenečenj, s kakršnimi lahko postreže življenje,« je dejala mladenka, ki je za Vincentov zvezdniški status izvedela šele, ko so ju leto pozneje ujeli paparaci.
Vincent in Tina sta se avgusta poročila brez medijskega pompa. Foto: instagram
Vincent in Tina sta se avgusta poročila brez medijskega pompa. Foto: instagram

Kaj več kot nekaj fotografij o njuni ljubezni ni bilo znanega, še njun skok v zakon po dveh letih in pol ljubimkanja je bil skoraj neopazen. Čeprav sta zasebnost skrbno varovala, radostne novice, da bo njuno ljubezen v tem letu okronal prihod otročička, vendar nista mogla zadržati zase. S fotkami in videom na instagramu sta veselo novico izkričala svetu.
 

Dvakrat štiri


Za sveže poročena Vincenta in Tino bo to prvi otrok, medtem ko bosta Kobe in Vanessa, ki hodita po skupni poti že 19 let, pozdravila že četrtega otroka. Kar pa ne zmanjša njunega vzhičenja. »Novo leto, nov otrok! Z besedami ne morem izraziti navdušenja,« je tvitnil športnik, oče že treh hčera, ki se jim bo zdaj pridružila še četrta.
»Presrečna sva. Najina dveletna Bianka bo imela nekoga za igro, starejši Natalia in Gianna pa sta navdušeni, da bosta imeli še eno sestrico, ki jo bosta lahko imeli radi,« je dodala Vanessa, čeprav je na tihem malce sanjarila o sinku. »Vanessa si bolj kot jaz želi sinka. Slišal sem namreč, da so fantki kot hodeči tornado,« je še lani dejal Kobe, zaljubljen v svoje tri princeske, ob katerih se počuti kot kralj.


Bryantovi bodo še letos postali družina šestih, prav toliko pa jih bo menda že maja štelo gospodinjstvo starlete Kim. Kajti čeprav se še ni odvrtelo eno leto, odkar sta Kim in Kanye s pomočjo nadomestne matere lani januarja pozdravila hčerko Chicago, naj bi v trebuščku te iste nadomestne matere znova rasel otrok s Kiminim in Kanyejevim genskim zapisom. »Ko sva se prvič odločila za nadomestno mater, sem bila nervozna, strah me je bilo, da ne bom čutila prave povezave z otrokom,« je predlani priznala Kim, ki je prej sama rodila prvorojenko North in sinka Sainta. A je spoznala, da je bila odločitev izvrstna.
Tina je pokazala trebušček, v katerem raste sad njene ljubezni s francoskim očarljivcem. Foto: instagram
Tina je pokazala trebušček, v katerem raste sad njene ljubezni s francoskim očarljivcem. Foto: instagram

»Uživala sem v procesu nadomestnega materinstva. Tudi zato, ker sem lahko več časa preživela s starejšima otrokoma, da sta se lažje privadila na prihod novega člana.« Že hitro po prihodu hčerke Chicago je razmišljala o četrtem otroku, medtem ko se ji je zdela Kanyejeva ideja o sedmih otrocih prevelik zalogaj. »Chicago je štela komaj nekaj dni, ko sta že načela temo še enega otroka. A se jima nikamor ne mudi,« je lani dejal vir. Morda se jima ni mudilo, a sta se očitno potrudila, saj naj bi že maja znova zibala. Da bo življenje družine uravnoteženo, naj bi hčerkama in sinku dodala še mlajšega bratca. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije