HČERKO IMA

Nosečnost skrivala celo pred prijatelji

Nicole Appleton je rodila hčerko. Srečo je našla z milijonarjem.
Fotografija: Trebušček je vse do konca skrivala. FOTO: instagram
Odpri galerijo
Trebušček je vse do konca skrivala. FOTO: instagram

V obdobju, ko vsakdo ve o vsakomur vse, je Nicole Appleton uspelo skoraj nemogoče. Dolgih devet mesecev nihče, niti njeni najboljši prijatelji, niso vedeli, da ji pod srcem raste novo življenje. Za skorajšnjo srečo sta vedela le lepotica in njen srčni izbranec Stephen Haines, s katerim jo je povezala ljubezen pred dobrim letom.

Pred dobrimi 20 leti je klonila pod pritiski in zaradi glasbene kariere splavila. FOTO: instagram
Pred dobrimi 20 leti je klonila pod pritiski in zaradi glasbene kariere splavila. FOTO: instagram
»Devet mesecev sem skrivala svojo nosečnost ... to je bil velikanski izziv, grozno težko sem zadržala skrivnost in je ne delila niti s prijatelji. A zdaj lahko končno oznanim veselo novico! Naša mala deklica Skipper Hudson Haines je tu,« je zapisala srečna pevka in dodala, da je novorojenčica že ovila okoli mezinčka svojega očka Stephena in starejšega brata Gena, ki se je Nicole rodil v zakonu s prvi glasom skupine Oasis Liamom Gallagherjem.

Vse skupaj je potekalo precej hitro. V iztekanju leta 2018 so začeli ​ Nicole povezovati z milijonarskim pomembnežem Facebooka Stephenom Hainesom, ki naj bi bil tesen prijatelj Marka Zuckerberga, februarja lani pa je sveže zaljubljeni parček tudi uradno potrdil nežna čustva, ki so se rodila med njima. Zdaj, dobro leto po priznanju ljubezni, ju je za vselej povezal prihod deklice. A očitno je Nicole ženska, ki hitro ve, kaj in koga si želi, saj se je podobno precej hitro odvijala njena zdaj že odcvetela romanca z Gallagherjem. Šest let ločena nekdanja zakonca sta namreč le leto in pol po prvem zmenku dobila Gena.

Razveselila ju je hčerka Skipper. FOTO: instagram
Razveselila ju je hčerka Skipper. FOTO: instagram
Britanska pevka, ki jih bo konec leta dopolnila 46, je bila že trikrat noseča, a mati je zdaj postala šele v drugo. Prvič ji je nosečniški test pokazal pozitivno pred več kot dvema desetletjema, ko je proti koncu 90. let ljubimkala s stanovskim kolegom Robbiejem Williamsom. A čeprav je bil divji moški britanske glasbene scene nad novico o očetovstvu navdušen, prepričan, da je otročiček tisto, kar potrebuje, da ga prekomerni hedonizem ne pogoltne, se je Nicole odločila za splav. Klonila je pod pritiskom, ki naj bi ga nad njo izvajala glasbena založba, s katero je imela kot članica skupine All Saints podpisano pogodbo. »Po splavu nisem mogla verjeti, kaj sem storila. Vsi so se pretvarjali, kot da se ni nič zgodilo, sama pa sem se borila s samomorilskimi mislimi. Hotela sem se ubiti,« je priznala stisko. A se je pobrala.

Njena ljubezen z Williamsom je po dveh burnih letih, med katerima sta bila krajši čas celo zaročena, splavala po vodi. A za dnevi ljubezni ni predolgo jokala, že v enem letu je namreč pristala v objemu Gallagherja. In očitno se golobčka nista predolgo obirala, že po letu in pol, poleti 2001, sta se namreč razveselila sinka. Kljub temu sta nato čakala še sedem let, preden sta zakorakala pred oltar. A čeprav je bila Nicole prepričana, da je v Liamu našla moškega svojega življenja, je šest let pozneje počilo. Na plan je privrelo njegovo skrivno ljubezensko življenje, ki je obrodilo sad, hčerko Gemmo. A čeprav zvezdnik zdaj sedemletne deklice še ni spoznal, je ta afera dokončno in nepreklicno uničila njegov zakon.


Leta 2014 je bila Nicole uradno samska. Po ločitvi sicer ni živela kot puščavnica, nekaj časa se je videvala z lučkarjem Nicholasom Grayem, a vendar je bil komaj Steven ta, s katerim se je bila pripravljena ustaliti in si ustvariti družino. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije