Noseča Katy Perry še ne bo nevesta

Katy in Orlando Bloom pričakujeta otroka. Zaradi koronavirusa sta odložila poroko.
Fotografija: Nosečnost je razkrila v glasbenem videu.
Odpri galerijo
Nosečnost je razkrila v glasbenem videu.

GOVORI SKOZI glasbo. A čeprav je Katy Perry na svetovno glasbeno sceno privršala že pred več kot desetletjem in postala ena najbolje prodajanih glasbenikov, še več, po mnenju revije Billboard je v peterici največjih pop zvezd, se v skladbi vendar še nikoli ni tako razgalila kot v glasbenem videu za njen najnovejši singel Never Worn White. Ne le da v njej melodično priznava svoje hrepenenje po večni ljubezni, proti koncu se pred kamerami zavrti in in odeta v prosojno tančico pokaže zaobljeni trebušček. »Prej ali slej bi se morala pokazati, saj je postajalo vse očitnejše. Vedela pa sem, da je najbolje, da razkrijem svojo nosečnost skozi glasbo, saj je to moj način komuniciranja s svetom,« je dejala pevka in od sreče skoraj zacepetala z nogami. »Vznemirjena sem. Oba sva vznemirjena in presrečna!«

Mačeha devetletniku

Poroka je že drugič padla v vodo. FOTO: instagram
Poroka je že drugič padla v vodo. FOTO: instagram
Letošnje poletje, par mesecev pred svojim 36. rojstnim dnem, bo pevka prvič stopila na pot materinstva. A čeprav ji zdaj prvič pod srcem raste sad ljubezni, ni povsem nevešča z otroki. Njen ljubljeni Orlando Bloom ima iz prvega zakona z avstralsko manekenko Mirando Kerr namreč že devetletnega sina Flynna, ki mu je ameriška zvezdnica mačeha, pa tudi čudež rojevanja novega življenja pozna Katy že zelo dobro in od povsem blizu. Ne le da je bila ob strani sestre Angele pri obeh njenih porodih, obakrat je prevzela celo vlogo babice in svojima nečakinjama pomagala na svet. A ve, da bo tokrat, ko bo ona v vlogi skorajšnje mamice, drugače.

Prve mesece je svojo veliko novico skrivala. Podobno kot druge zvezdnice z ohlapnimi oblačili ali večjimi torbicami, ki jih je strateško nosila tako, da so skrivale trebušček, ki je postajal večji in večji. »Z Orlandom sta navdušena nad novico, a sta jo želela ohranjati zase tako dolgo, kot je to mogoče. Čim dlje sta v nosečnosti želela uživati v miru,« je povedal vir. A najsi je v svoji sladki skrivnosti pevka še tako uživala, se ji je s srca zdaj vendar odvalil kamen, ker se ji ni več treba igrati skrivalnic. »Mislim, da nobene skrivnosti nisem ohranjala tako dolgo kot te,« je priznala in dodala, da je »presrečna, da ji trebuha ni več treba ali skrivati s torbico ali ga vleči vase.«

Tabasco ves čas pri roki

Katy in Orlando bosta že poleti zibala. FOTO: instagram
Katy in Orlando bosta že poleti zibala. FOTO: instagram
Noseča ali ne, Katyjin urnik delovnih obvez je še vedno natrpan, z obraza se ji zrcali zgolj veselje, sledi o morebitnih jutranjih slabosti ni od nikoder. Vseeno ni vse kot prej. »Pekoča in močno začinjena hrana mi nikoli ni pretirano dišala. A zdaj ne grem nikamor brez pekoče omake tabasco v torbici.« Čeprav je prej kot prava Američanka nadvse uživala v hamburgerjih, ji burger z govejo pleskavico zdaj ne sme priti niti blizu. »Že ob vonju govedine se mi začne dvigovati želodec.« Za poletje je imela v načrtu dvojno veselje in prestopiti dva pomembna življenjska mejnika. Postati mati in žena. A s slednjim bo zdaj morala še nekoliko počakati, saj sta sta z Orlandom za poletje načrtovala poroko na Japonskem, ki pa sta jo zaradi trenutnih razmer prestavila. »Vse je bilo že v teku, skoraj skoraj že pripravljeno za svatbo na Japonskem s 150 gosti. In Katy je bila nadvse všeč zamisel, da se do oltarja sprehodi z velikim nosečniškim trebuščkom. A čeprav sta bila nadvse zadovoljna, da gre vse po načrtu in se jima obeta pravljična poroka, sta zdaj zaradi koronavirusa pritisnila na pavzo,« je povedal vir.

Tokrat ni prvič, da sta zaljubljenca morala odložiti poročne načrte. Kajti čeprav se jima je po zaroki na lansko valentinovo uspelo uskladiti glede poročnega datuma, sta tega nato odložila in premaknila na letošnje poletje, saj se nista mogla zediniti glede destinacije poroke. Zdaj ko sta našla popoln kraj za poroko, deželo vzhajajočega sonca, pa jima jo je zagodla epidemiološka panika.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije