NI BILA PRVOAPRILSKA ŠALA

Noro, preiskovalci na lovu za ličili vrednimi 2 milijona

Spletnemu zvezdniku so ukradli za 2,2 milijona evrov šmink. Oboževalci so sprva mislili, da gre za prvoaprilsko šalo.
Fotografija: Zvezdnik si še ni opomogel od šoka. FOTO: youtube
Odpri galerijo
Zvezdnik si še ni opomogel od šoka. FOTO: youtube

Eden najbolje plačanih in najbolj opaženih moških v svetu lepote Jeffree Star je nedavno postal žrtev zločina, ki je tako nenavaden, da so oboževalci, ko se je o njem razpisal na spletu, mislili, da gre za prvoaprilsko šalo.

Triintridesetletni Star je zaslovel že v času myspacea, pozneje pa je odprl svoj kanal na youtubu, kjer ima več milijonov oboževalcev. Na instagramu mu sledi več kot 12 milijonov ljudi. Je tudi lastnik linije ličil Jeffree Star. Prvega tega meseca je na twitterju zapisal, da je noč preživel z agenti FBI. Glede na datum objave je večina menila, da gre za šalo.

Star je korektorje, ki so mu jih ukradli, že nadomestil z novimi. FOTO: youtube
Star je korektorje, ki so mu jih ukradli, že nadomestil z novimi. FOTO: youtube
Zvezdnik je prepričan, da mu je ličila ukradel nekdo od znotraj, človek, ki je zaposlen v njegovem skladišču. Prav zato se je po pomoč obrnil na FBI, saj je bil prepričan, da jim bo uspelo najti tatove. Kot je izvedel ta teden, je ena od oseb, ki jih povezujejo s krajo, že za zapahi.

Dva tedna molka

Nenavadna tatvina se je sicer zgodila že 15. marca, na dan, ko je spletni zvezdnik poslal na tržišče svojo novo kolekcijo Blue Blood (modra kri). Na youtubu je razkril, da mu je nekdo ukradel ličila iz kolekcije Magic Star v vrednosti 2,2 milijona evrov. V njegovo skladišče so vdrli okoli ene ure ponoči. »Bili so profesionalci,« je prepričan Star. »Mislim, da je šlo za notranjo krajo. Najverjetneje je roparjem pomagal nekdo, ki je honorarno zaposlen,« meni. Tatovi so v skladišče prišli skozi strop, nakradeno robo pa so odpeljali s tovornjaki. V strehi je ostala velika luknja. Star je o tem molčal vse do pred kratkim. Medtem je najel skupino preiskovalcev, ki so poskušali priti zadevi do dna. Med ukradenimi rečmi je bil tudi Starov najnovejši korektor. Tatovi so ukradli vse korektorje v odtenku C5, Star pa jih je že nadomestil z novimi. Prav po odtenku korektorja so jim tudi prišli na sled, ko so ličila poskušali prodati v spletni prodajalni. A oseba, ki je trenutno za zapahi, naj ne bi bila med tatovi. Star, ki se je odločil, da bo po novem svoja skladišča bolje varoval, bo korektor kljub zapletu zaradi ropa poslal na tržišče že ta mesec.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije