TURNEJA

Najraje ima goveji rep

Eros Ramazzotti med svetovno turneji tudi po bivši Jugi. V zaodrju želi spremljati svoje nogometno moštvo.
Fotografija: V Ljubljani bo prepeval 23. novembra.
Odpri galerijo
V Ljubljani bo prepeval 23. novembra.

Pet celin. Več kot 30 držav. In več kot 90 koncertov. Svetovna glasbena turneja bo italijanskega romantika Erosa Ramazzottija novembra pripeljala tudi k nam, še prej pa bo 24. septembra nastopil v srbski prestolnici, ki jo je pred desetletjem že dobro spoznal.
V hotelu mu mora biti na razpolago kanal, na katerem bo spremljal nogomet. FOTOgrafije: guliver/cover images
V hotelu mu mora biti na razpolago kanal, na katerem bo spremljal nogomet. FOTOgrafije: guliver/cover images

»Na moje prejšnje koncerte v Srbiji me vežejo čudoviti spomini, zato sem vznemirjen in povsem pripravljen, da srbskemu občinstvu spet pripravim večer dobre glasbe in uživanja,« se veseli nastopa v beograjski Štark areni, kamor pa ga kljub navdušenju ne bo, če organizatorji ne bodo ugodili njegovim zahtevam.

Ko je Erosova romantika božala ušesa in srca beograjskih glasbenih sladokuscev leta 2009, so italijanskega zvezdnika v garderobi v zaodrju čakali dva kavča, štirje udobni fotelji, dva mala stola in poseben prostor za masažo. To so bile njegove zahteve. Letošnje so precej bolj kot z udobjem povezane z njegovo ljubeznijo do športa in dobre hrane.
Poleti sta se z Marico razšla.
Poleti sta se z Marico razšla.

»Želi, da mu je v hotelu in v zaodrju na voljo televizijski kanal, na katerem bo lahko spremljal igro in treninge svoje nogometne ekipe. Je namreč tako velik ljubitelj nogometa, da je kupil manjše amatersko nogometno moštvo,« je točko s seznama zahtev, ki ga je pevčev agent poslal srbskim organizatorjem koncerta, izdal vir. Poleg tega želi, da mu je, čeprav z njim potujejo tudi njegovi kuharji, v Beogradu na voljo srbski mojster, ki mu bo pripravljal obroke.


»Najraje je goveji rep.« Naključju pa ne prepušča niti svojega zapeljivega videza, saj so za zvezdnika primerne in dovolj dobre le kreacije modnih hiš Armani in Salvatore Feragamo. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije