ZAROKA

Najprej jo je davil, zdaj se bo z njo poročil

Liam Gallagher še tretjič pred oltar. Debbie Gwyther je zasnubil vpričo svoje mame.
Fotografija: Obstajala naj bi dva Liama – zasebni in tisti, kot si ga zamišlja javnost. FOTO: instagram
Odpri galerijo
Obstajala naj bi dva Liama – zasebni in tisti, kot si ga zamišlja javnost. FOTO: instagram

Doslej se britanski rocker Liam Gallagher ni najboljše izkazal v vlogi moža, saj je oba prejšnja zakona zakockal s svojo nezmožnostjo zvestobe. A morebiti tedaj prstana večnosti zgolj ni nataknil pravi osebi. »Ona je bila in je tista prava!« je nedavno zažgolel o srčni izbranki Debbie Gwyther, za katero se je po šestih letih ljubezni odločil, da iz nje naredi pošteno žensko. Na poletnem oddihu po Italiji, ko je plul vzdolž romantične amalfijske obale, je namreč padel na eno koleno in osrečil izbranko. »Debbie je ekstatična, plava na oblaku sreče. A čeprav je bila snubitev že nekaj časa v zraku in je vse nakazovalo v to smer, je zdaj vseeno v šoku, da je Liam naredil ta korak in jo zasnubil. Ne more in ne more dojeti,« je vir izdal, da bo frontman nekdanje uspešne skupine Oasis že kmalu v tretje zakorakal pred oltar.

Zadovoljna z bodočo snaho

Ljubezen do Patsy je izdal z zunajzakonsko afero. FOTO: Guliver/Cover images
Ljubezen do Patsy je izdal z zunajzakonsko afero. FOTO: Guliver/Cover images
Glasbeni šarmer je prvič skušal zakonsko srečo leta 1997 s Patsy Kensit, a jima je odklenkalo že po treh letih, predvsem ker je pricurljalo na plan, da je le malce po izrečenih poročnih zaobljubah skočil med rjuhe z Liso Moore, iz česar se je rodila Molly. Ki je, da je čaša polna, privekala na svet manj kot leto dni pred zvezdnikovim sinom Lennonom, ki ga je spočel s Patsy. In ker se zgodovina rada ponavlja, je po podobnem ključu zafrčkal svoj drugi zakon z Nicole Applegate – s skokom čez plot z Lizo Ghorbani, iz česar se je rodila Gemma. A morda je to vse le preteklost in bo z Debbie, s katero sta se zaljubila leta 2013, ko se je še ločeval od Nicole, obrnil nov list. In začel pisati poglavje resnične zakonske idile.

Za Debbie je prepričan, da je njegova duša dvojčica in da njun odnos še nikoli ni bil tako trden kot zdaj. »Liam še nikoli ni bil v tako dobrem obdobju kot z Debbie. Njej pripisuje zasluge, da je obrnil življenje na bolje, in da je z njim vztrajala ter mu stala ob strani tudi tedaj, ko morda ni bilo vse le rožnato.« Da se ji je vendar pripravljen tudi uradno zavezati. In da je njegova snubitev še toliko resnejša in pomenska, je to storil vpričo svoje ljubljene mame Peggy. »Peggy je bila navdušena, da je lahko prisostvovala temu velikemu dogodku. Zadovoljna je s sinovo izbiro.«

Impulziven in nežen

Kdaj bo veliki dan, še ni jasno, a menda mladozaročenca komaj čakata, da zakorakata pred oltar. Če bo šlo vse po načrtih in v skladu z njunimi željami, naj bi se zavezala že naslednje leto. »Debbie je že do komolcev v načrtovanju, pregleduje najrazličnejše ideje za poroko. Ta bo namreč njena prva, zato želi, da je nadvse posebna.« Pri čemer bo gotovo upoštevala zaročenčevo željo, da ju na skupno plovbo pospremijo tudi njegovi otroci iz preteklih razmerij.

Prepričan je, da je Debbie njegova sorodna duša. FOTO: instagram
Prepričan je, da je Debbie njegova sorodna duša. FOTO: instagram
Šest let se ljubita, a plovba ni bila le mirna, saj so njun odnos vmes pretresale govorice o nasilju. Lani je njun spor namreč ujela nadzorna kamera, črno-bele slike so potrdili tudi očividci. Sprta zaljubljenca sta sredi bara začela tuliti drug na drugega, dokler ni Liamu počil film in je Debbie začel daviti. Posredoval je celo varnostnik bara. A kljub posnetkom in pričam je bila Debbie pripravljena tožiti tabloid, ki je prvi objavil zgodbo, zaradi širjenja laži. »Liam, ki ga poznam jaz, ter Liam, kot ga vidi javnost, sta dve različni osebi. Občasno preveč popije, je impulziven in preklinja, kar pa ne pomeni, da ni hkrati nežen in ljubeč moški. Ljubim ga zaradi tega, kakšen je do mene, svoje družine in otok.«
Do družine naj bi bil nadvse ljubeč. FOTO: instagram
Do družine naj bi bil nadvse ljubeč. FOTO: instagram

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije