OTROCI

Na rdeči preprogi pokazali nosečniška trebuščka

Objavljeno 18. maj 2019 22.10 | Posodobljeno 18. maj 2019 22.10 | Piše: T. P.

Keira se od prvega poroda spominja krvi, bruhanja in ljubezni. Blake z Ryanom še bliže uresničitvi sanj o veliki družini.

Blake in Ryan na premieri filma Detective Pikachu
Hollywoodski podmladek bo kmalu večji za dve lepotički ali lepotca – vsaj če sodimo po njihovih starših. Že tretjič je namreč obrodila ljubezen med Blake Lively in Ryanom Reynoldsom, oba sta na lestvici najlepših na svetu, novo življenje pa raste tudi pod srcem britanske lepotice Keire Knightley, za katero bo to otročiček številka dve z možem Jamesom Rightonom.
image
guliver/X17ONLINE.COM Pred petimi leti se je Keiri in Jamesu rodila prvorojenka.

Ženske, ki le opevajo porod in materinstvo, lažejo, je prepričana Knightleyjeva. Svojo porodno sobo iz leta 2015, ko je na svet privekala njena prvorojenka Edie, je primerjala z bojnim poljem, sebe pa z vojščakom. "Moja vagina se je razcepila na dvoje. In ven si prišla ti, z odprtimi očmi, rokami v zraku, kriče. Prekrita si bila s sluzom, krvjo in imela čudno zmaličeno glavo zaradi poti skozi porodni kanal. Spominjam se izločkov, krvi, bruhanja in šivov. Bojnega polja. In jaz naj bi bila šibkejši spol?!" je o prihodu hčerke zapisala zvezdnica, a pridala, da kljub bolečinam še nikoli ni občutila tako vseobsegajoče ljubezni kot v trenutku, ko je v roke prvič prijela svojo malčico. "Osupljivo, izjemno čustvo. Povsem prvinska ljubezen."
image
guliver/X17ONLINE.COM Konec leta 2014 je Blake Lively prvič postala mamica.

Ob Edie je spoznala ljubezen, kakršne poprej ni poznala, vseeno pa na materinstvo nikakor gleda zelo realistično. "Biti mati je kot čustveno in telesno izčrpujoč maratonski tek. Srečna sem, da imam ogromno podpore in odlično kariero, zaradi katere si lahko privoščim otroško varstvo, a vseeno je materinstvo na trenutke prekleto težko. Prav nič ni narobe, da to na glas priznam. To namreč ne pomeni, da imam svojega otroka kaj manj rada. Zgolj priznavam, da se zaradi pomanjkanja spanca, hormonskih sprememb in sprememb v partnerskem odnosu včasih počutim kot zguba.
Tedaj se moram opomniti, da nisem zguba, temveč delam, kar lahko, in da ni vse preprosto."
image
guliver/cover images Blake in Ryan na premieri filma Detective Pikachu

Kljub temu je Keira na rdeči preprogi modne zabave Chanel J12 žareče pokazala svoj pošteno zaobljeni trebušček. Ta bolj zgovorno kot besede razkriva, da bo Edie dobila bratca ali sestrico.

Na rdečih preprogah zabavne industrije lahko zveneča imena očitno in brez besed svetu izkričijo novosti svoje zasebnosti. Na veliki zvon obesijo zvezo z novim izbrancem ali izbranko, z razkazovanjem okroglih trebuščkov pa povedo, da jih bo obiskala štorklja.
image
Žareče je pokazala, da ji pod srcem še v drugo raste novo življenje.

Na rdeči preprogi sta novo veselo pričakovanje razkrila hollywoodska zaljubljenca Blake in Ryan, ko se je blondinka svojemu možu pridružila na premieri filma Detective Pikachu. "Srečna in navdušena sta, da bosta spet zibala, uživata v starševstvu, ko bi lahko, bi imela ducat otrok," je dejal vir, čigar besede pa niso presenetile, saj zvezdnica nikoli ni skrivala, da si z ljubljenim želita velike družine, iz kakršnih izhajata. Trudita se, da bi naraščaju – imata štiriletno James in dve leti mlajšo Inez, omogočila normalno odraščanje.
3.
otroka pričakujeta Blake in Ryan.


"Tudi zato nikoli ne snemava filmov hkrati. Ko bi on, denimo, snemal film v Kanadi, ona pa na Tajskem, se nikoli ne bi videli. A mi smo v prvi vrsti družina, in tako delujemo. Otroka sta vselej z nama. Ni pomembno, ali smo v ZDA ali Španiji, dokler smo skupaj, smo doma. Naša družina je namreč naš dom. Tu je naše srce," je skrivnost njihove harmonične družinske dinamike razkril igralec.
Deli s prijatelji