ZNOVA LJUBI

Monica Bellucci pokazala ljubimca

Zaljubila naj bi se že pred dvema letoma. Njen nekdanji mož z drugo pričakuje otroka.
Fotografija: Njen novi izbranec ni iz filmskega sveta, a razume dinamičen življenjski slog. FOTO: instagram
Odpri galerijo
Njen novi izbranec ni iz filmskega sveta, a razume dinamičen življenjski slog. FOTO: instagram

Kamor koli pride, za njo se vselej obračajo glave. Italijanska filmska krasotica Monica Bellucci namreč zna pritegniti pozornost in jo tudi obdržati. A če ji oči množic običajno sledijo zaradi njene že skoraj nezemeljske lepote, ki ji čas tako rekoč ne pride do živega, ter njenega nezmotljivega smisla za modo, je na Chanelovi modni reviji, ki se je z njegovo poslednjo kolekcijo poklonila nedavno umrlemu modnemu velikanu Karlu Lagerfeldu, malce razburkala gladino in zagnala obrekljive jezike tabloidov zaradi postavnega moškega ob sebi.

Novi zvezdniški parček je pritegnil mnogo pogledov.
Novi zvezdniški parček je pritegnil mnogo pogledov.
Več kot pet let se je odvrtelo, odkar je po vodi splaval lepotičin 14-letni zakon s francoskim šarmerjem Vincentom Cassellom. A če sta se njuni življenji tedaj za trenutek malce ustavili, je Cassell nato že hitro začel pisati novo življenjsko poglavje, v katerem je osrednjo žensko vlogo prevzela kar 31 let mlajša Tina Kunakey. Lani jo je popeljal pred oltar, letos pa sta še najavila, da bo njuno ljubezen že kmalu okronal prihod otročička. »Lahko začnem novo življenje!« je tedaj dejal Cassell. Na tihem pa ga je začela tudi njegova bivša. Menda že predlani, čeprav je šele pred dnevi razkrila, da spet ljubi. Pokazala je tudi, koga.

Vincent in Tina bosta kmalu dobila otroka. FOTO: instagram
Vincent in Tina bosta kmalu dobila otroka. FOTO: instagram
Menda je njeno srce že predlani začelo poskakovati kot mladostnicam. Da je spet našla nežnost in ljubezen moškega, je leta 2017 namreč le namignila, lansko jesen pa je že zgovorneje potrdila, da se ji nasmihajo zvezde ljubezenske sreče. »Že kar dolgo sem z isto osebo in vse je v redu. Moški, s katerim si delim življenje, sicer ni v istem poklicu, a vseeno veliko potuje. Njegov življenjski ritem se ujema z mojim,« je dejala in dodala, da njen ljubljeni morda ni običajen moški, a je moški, s katerim se ujema. Zdaj pa je njen opis dobil še podobo in ime. Belluccijeva namreč ljubi nekdanjega manekena, danes pa kiparja in notranjega oblikovalca Nicolasa Lefebvra, ki je pri 36 letih od lepotice mlajši 18 let. A ima tako kot Monica že otroka, je oče osemletne Anahe, s katero živita v Parizu.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije