KDO LAŽE

Moby se ji je zdel srhljiv starejši moški

Natalie Portman zanika glasbenikovo trditev, da sta hodila. Njuno zvezo je opisal v novi avtobiografiji.
Fotografija: V dokaz, da sta bila res skupaj, je zvezdnik objavil fotografijo z Natalie. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
V dokaz, da sta bila res skupaj, je zvezdnik objavil fotografijo z Natalie. FOTO: Instagram

Ustvarjalec hitov in mojster elektronske glasbe Moby vztraja: ko mu je bilo 33 let, naj bi hodil s tedaj 18-letno Natalie Portman. Trditev, da sta bila par, je najprej zapisal v svoji najnovejši avtobiografiji Then It Fell Apart. Navedel je, da sta bila z igralko kratek čas skupaj, da pa je zveza razpadla, ker je ona spoznala nekoga drugega, on pa se je sam sebi zdel preveč načet, da bi z zvezdnico začel resno zvezo.

Ni ga dojemala kot fanta

»Nekaj tednov sem se trudil biti Nataliejin fant, vendar se ni izšlo. Zdelo se mi je, da ji moram povedati, da je moj strah prevelik, da bi lahko vzpostavil pravi odnos, potem pa mi je nekega dne telefonirala in mi sporočila, da je spoznala nekoga drugega. Oddahnil sem si, ker ji tako ni bilo treba razkriti, kako zelo poškodovan sem,« je zapisal v knjigi. Ko se je izjava pojavila na spletu, jo je opazila tudi zvezdnica in glasbenikove trditve odločno zanikala. Dejala je, da mojstra hitov nikoli ni dojemala kot partnerja in da se je prenehala družiti z njim, ko je ugotovila, da ima z njo namene, ki so se ji zdeli neprimerni. »Presenetilo me je, da je kratek čas, ko sva se družila, označil za zvezo, saj je v mojih spominih le precej starejši moški, ki se je do mene srhljivo vedel v letih, ko sem ravno maturirala,« je dejala. Dodala je, da sta se z zvezdnikom spoznala po enem njegovih koncertov, on pa ji je predlagal, da bi postala prijatelja. »Bil je na turneji, jaz pa sem ravno snemala film. Nekajkrat sva se dobila, nato pa sem ugotovila, da gre za starejšega moškega, ki se zanima zame na neprimeren način,« trdi Natalie.

Mama dveh otrok odločno zanika razmerje z Mobyjem. Foto: Guliver/X17
Mama dveh otrok odločno zanika razmerje z Mobyjem. Foto: Guliver/X17

Milijoni za mamila in alkohol

A 53-letnik se ne da. V dokaz, da sta res hodila, je na spletu delil fotografijo sebe brez srajce in danes 37-letne Natalie v najstniških letih. »Pred kratkim sem prebral tračarsko novičko o tem, da je Natalie dejala, da nisva nikoli hodila. To me čudi, saj sva hodila. In potem, ko sva bila leta 1999 za kratek čas skupaj, sva še leta ostala prijatelja. Natalie mi je všeč, cenim njeno inteligenco in aktivizem. A po pravici povedano mi ni jasno, zakaj potvarja resnico o najinem (sicer kratkem) odnosu,« je na instagramu zapisal Moby ter dodal: »Popolnoma spoštujem, da morebiti obžaluje, da je hodila z mano (iskreno povedano bi zvezo s sabo tudi sam obžaloval), a to ne spremeni dejstva, da res imava kratko romantično zgodovino.«

V knjigi trdi, da jo je obiskal, ko je študirala na Harvardu. Noč naj bi preživela med poljubljanjem pod hrastovimi drevesi. »Ob polnoči me je peljala v svojo sobico v študentskem domu in ležala sva drug poleg drugega v njeni mali postelji. Ko je zaspala, sem se previdno izmotal iz njenega objema in se s taksijem vrnil v hotel,« navaja glasbenik.

V avtobiografiji je opisal, kako je ležal poleg Natalie v njeni postelji v študentskem domu. FOTO: Guliver/Cover images
V avtobiografiji je opisal, kako je ležal poleg Natalie v njeni postelji v študentskem domu. FOTO: Guliver/Cover images


Moby omenja tudi, da je leta 2006 močno upal, da bo preživel noč med pitjem vodke in seksom s pevko Lano Del Ray. Ta je bila takrat stara 20 let, medtem ko je on že srečal abrahama. Lano mu je menda uspelo poljubiti, seks pa je zavrnila, kot razlog je navedla njegovo promiskuitetnost.

Pevec je zaslovel z albumom elektronske glasbe Play, ki ga je izdal leta 1990. Kot je razkril, je milijone zapravil za mamila in alkohol. O nenavadnih spolnih podvigih je že večkrat odkrito govoril.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije