ZAVLAČEVANJE

Mirnemu Bradu prekipelo

Igralec ima dovolj Angelininega zavlačevanja z ločitvijo. Če kmalu ne podpiše papirjev, bo morala plačati kazen.
Fotografija: Narazen, a uradno še skupaj Foto: guliver/cover images
Odpri galerijo
Narazen, a uradno še skupaj Foto: guliver/cover images

Vsak ima svojo mero potrpljenja. Brad Pitt je menda izjemno potrpežljiv, a bivša žena Angelina Jolie ga je z zavlačevanjem ločitvenega postopka prignala do roba. Petinpetdesetletni ameriški zvezdnik je prepričan, da je bilo tri leta več kot dovolj časa za ločitveni dogovor, in ne bo več čakal.
Brad je vse prenašal zavoljo otrok. Foto: guliver/x17
Brad je vse prenašal zavoljo otrok. Foto: guliver/x17

Svojemu propadlemu zakonu želi dokončno spisati epilog, tudi če to pomeni, da bodo odvetniki morali pošteno priviti njegovo nekdanjo ljubezen. »Svoji odvetniški skupini je naročil, naj s sodnikom določijo datum, do katerega mora Angelina podpisati ločitvene papirje. Sicer jo bo doletela denarna kazen.«
V življenju želi spet uživati. foto: instagram
V življenju želi spet uživati. foto: instagram

Ona je zahtevala ločitev, vendar si je po skoraj treh letih pričkanja in dogovarjanja zaželela v Bradu vnovič zanetiti plamen ljubezni, ki jo je nekoč čutil do nje. »Jasno mu je dala vedeti, da si želi obnoviti razmerje. Ne more namreč obrniti novega lista in si želi, da bi bili spet družina,« je pred dobrim mesecem dejal vir in pojasnil, da prav v tem grmu tiči zajec, zakaj že mesece zavlačuje s podpisom ločitvenih papirjev. Pač z upanjem, da jo bo Brad vzel nazaj.

»Skrbi ga le za njune otroke, zato je bil vseskozi tiho, čeprav mu je Angelina grozljivo oteževala in zavlačevala ločitveni proces. Na kraj pameti pa mu ne pade, da bi se z njo pobotal, želi si le, da je vsega že enkrat konec. Če bi bilo po njegovo, bi to storila že pred več kot enim letom.«
Narazen, a uradno še skupaj Foto: guliver/cover images
Narazen, a uradno še skupaj Foto: guliver/cover images

Menda ga je znova poskušala ujeti v svoje mreže, a jo je zavrnil. Na sodišču je že aprila dosegel, da sta uradno oba spet samska, četudi ločitveni proces še ni dokončan. Zdaj pa želi na papirje postaviti še zadnjo piko, tudi če to pomeni, da skazi odnos z materjo svojih otrok.

»Vseskozi je bil že skoraj nečloveško potrpežljiv, čeprav ni bilo enkrat, da ga je Angelina prignala do skrajne meje. Zdaj pa mu je prekipelo. Dovolj ima. Čeprav je dokaj umirjen moški, tudi njemu enkrat zavre. Vrh glave ima njenega zavlačevanja, da iz meseca v mesec spreminja dogovorjeno. Občutek ima, da je to za Angelino postalo že igra,« pravi vir in nadaljuje, da Brad vidi rešitev le še v ultimatu.


»Že več kot dve leti in pol je v ospredju njegovega življenja končevanje tega zakona. Ki ga hoče končati enkrat za vselej. Želi nadaljevati življenje, ne da mu ločitev visi nad glavo.« Zato bo Angelina od njegovih odvetnikov dobila ultimat – do tega in tega dne podpiši vse papirje ali pa plačaj! 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije