KONEC LJUBEZNI

Milojko razočaran: Kaj naj z njo? Bolje kuham kot ona

Sporočil je, da si je zaželel bolj umirjenega življenja in da se vrača k otrokom.
Fotografija: Milijana in Milojko. FOTO: Youtube
Odpri galerijo
Milijana in Milojko. FOTO: Youtube

Po nekaj burnih mesecih, ki sta jih Milojko (74) in Milijana (21) preživljala v srbskem šovu Parovi, je med golobčkoma ljubezni konec. Glavni razlog naj bi bil sostanovalec Aleksandar, s katerim se Milijana očitno spogleduje.

»Mala mu bo j***** mamico. Ona je taka. Ni pomembno, ali sem jaz ali kdo drug. Zdaj je dobre volje, zdaj ne. Rekel sem ji, da je z mano končala. Jaz sem se tako odločil in se zdaj počutim mnogo bolje,« je povedal Milojko, piše Net.hr.

»Zapustil jo bom čez dva, tri dni. Rekel ji bom, da med nama ni ničesar več. Kaj mi bo? Kaj naj z njo počnem? Tudi če grem nazaj v vas, z njo nimam nobene prihodnosti. Ona je vedela, da je sprejeta v šov, in me je ujela na 'foro'. Moja leta ... Tisti je prišel in vse posnel ... Kaj mi bo? Jaz lahko sam jem. Bolje kuham od nje,« je pojasnil Milojko.

Dodal je, da si želi le miru in ničesar drugega. »Želim si mirno živeti svoje življenje. Grem k svojim otrokom. Ona samo kokodaka. Njemu (Aleksandru, op. p.) je stopila v bran, meni pa j*** vse po vrsti.  Ona misli, da bova šla čez to oviro, a ne bova. Počakajte, samo da odidem iz tega pekla,« je povedal Milojko, ki že nestrpno pričakuje odhod iz šova.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije