JE TO KONEC?

Kamere ujele nasilje v šovu: z Milijano (21) obračunal novi ljubimec (60)

V prepiru mu je prekipelo.
Fotografija: Milijana in Milojko. FOTO: Youtube
Odpri galerijo
Milijana in Milojko. FOTO: Youtube

Bizarna zgodba najbolj razvpitega para na Balkanu dobiva nove razsežnosti. Mladoporočenca Milijana Božić (21) in Milojko Božić (74) sta se skupaj udeležila šova Parovi, kjer pa sta poskrbela že večkrat poskrbela za množično dramo. Milijana se je namreč strastem predajala z Nemanjo (60), in to v času, ko je bil njen mož v istem prostoru. Milojko se je kmalu odločil, da bo končal zakon, ki traja šele nekaj mesecev, in Milijani zabrusil, naj odslej počne, kar želi.
 

Preberite tudi: Milijana (21) noseča, mož Milojko (74) pravi: »V šovu spi z vsemi«


 

 

A tudi med novopečenima ljubimcema je kmalu završalo. Nemanji naj bi šlo v nos njeno pretirano uživanje alkohola, a se je mladenka uprla in mu zabičala, da bo počela, kar želi. Prepir je prešel celo v fizično obračunavanje, Nemanja je namreč Milijani prisolil močno klofuto.

Noseča z drugim?

Po Milijaninem spogledovanju in domnevnem ljubimkanju s sotekmovalcem v šovu so se pojavile tudi govorice o njeni nosečnosti. Milojko nad tem ni bil začuden, dejal je celo, da njegova žena »tako in tako spi z vsemi v šovu«. Tega sicer ni potrdila, ali je v tem kaj resnice, pa bo še prehitro pokazal čas.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije