LOČITEV

Miley Cyrus: Nisem prevarala moža

Priznala je, da je svoje nekdanje fante v mladosti varala, da je eksperimentirala z drogami, da je naredila številne napake.
Fotografija: FOTO: Danny Moloshok, Reuters
Odpri galerijo
FOTO: Danny Moloshok, Reuters

Ameriška popularna pevka Miley Cyrus je priznala že marsikatero napako, še vedno pa zanika, da se 29-letni igralec Liam Hemsworth želi ločiti zaradi njene prevare.

Kot poročajo tuji mediji, je avstralski igralec kot vzrok ločitve navedel nepremostljive razlike. Pevka je v svojo obrambo, saj je tarča kritik že ves čas, odkar so oboževalci izvedeli za njuno namero, zapisala več sporočil na twitterju. V njih vztraja, da svojega moža ni prevarala: »Veliko napak lahko priznam, ampak prevare ne morem. Skupaj sva bila deset let. Rada imam Liama in ga bom vedno imela. Zdaj pa moram sprejeti zdravo odločitev zame in pustiti svoje nekdanje življenje za sabo.«

Kot je še razvidno iz njenih tvitov, se zaveda, da je v najstniških letih in pozneje naredila veliko napak, nekdanje fante je tudi varala, eksperimentirala je z drogami in povzročila številne incidente v javnosti. Poudarila pa je, da je s poroko in z obljubami mislila zelo resno in da je bila svojemu možu predana in zvesta.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije