PLAČALI BODO

Melanii Trump so se opravičili

Sevničanki bodo tudi plačali odškodnino.
Fotografija: Melania na volilni večer, ko je bil njen mož izvoljen za predsednika ZDA, ni jokala, piše v opravičilu. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Melania na volilni večer, ko je bil njen mož izvoljen za predsednika ZDA, ni jokala, piše v opravičilu. FOTO: Reuters

Britanski The Daily Telegraph se je ameriški prvi dami Melanii Trump in njeni družini opravičil zaradi »številnih napačnih izjav« v prispevku, objavljenem pretekli teden. Plačali ji bodo »omembe vredno odškodnino« in sodne stroške.

V soboto, 19. januarja, so objavili članek z naslovom The Mystery of Melania (Skrivnost Malenie) in v njem so »bile številne napačne trditve, za katere razumemo, da jih ne bi smeli objaviti«, so zapisali v opravičilu. Dodali so še, da njen oče Viktor ni bil »strah vzbujajoč in ni nadziral družine«, da Melania študija oblikovanja ni zapustila zaradi težav z izpitom, ampak zato, ker je želela slediti svoji manekenski karieri. Prav tako v manekenski karieri, preden je spoznala Donalda Trumpa, ni imela težav in je dobivala delo tudi brez njegove pomoči, so tudi poudarili.

V opravičilu so zapisali še, da so v prvotno objavljenem članku napačno trdili tudi, da so se njeni starši in sestra leta 2005 preselili v New York, da bi živeli v stavbah v Trumpovi lasti. Prav tako je bila lažna trditev, da je Melania v noči, ko je bil njen mož izvoljen za predsednika ZDA, jokala.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije