S PREVEZO

Mel B je pred turnejo je oslepela

Zaradi ponesrečene operacije ne vidi na levo oko. Mel B je v bolnišnico prišla s prevezo za oči.
Fotografija: Mel B dobro ve, kako je, če ne vidiš.
Odpri galerijo
Mel B dobro ve, kako je, če ne vidiš.

»Na levo oko ne vidim, kar je posledica ponesrečene laserske operacije pred leti,« je pred petimi leti razkrila članica skupine Spice Girls Mel B. Zato jo je konec prejšnjega tedna zagrabila panika, ko jo je nenadoma zagrnila popolna tema. »Ničesar ne vidim. Oslepela sem!« je menda začela kričati med vajo za prihajajočo glasbeno turnejo nekdanjih članic nekdaj izjemno priljubljene dekliške skupine, ki se je zdaj vnovič združila za še eno, menda poslednjo turnejo.
Mel B dobro ve, kako je, če ne vidiš.
Mel B dobro ve, kako je, če ne vidiš.

Priprave so bile v polnem teku, tik pred vrati veliki dan, 24. maj, ko bodo s koncertom v Dublinu odprle svojo že pred meseci razprodano turnejo. Vse je bilo v najlepšem redu, potem pa je Mel kriknila: »Čisto slepa sem!« V prvih sekundah preostale spajsice niso vedele, kaj storiti. »Z Mel je bilo resnično slabo. Bila je panična, tulila je, da ničesar ne vidi. Druga dekleta in menedžerji so bili preč od skrbi,« je povedal vir in nadaljeval, da so potem hitro ukrepali.
Na vaji so odmevali Melini kriki.
Na vaji so odmevali Melini kriki.

»Šofer jo je odpeljal v bolnišnico, spremljal jo je osebni pomočnik, vodil jo je za roko.« Ko je Mel, ki si je čez desno oko, na katero nenadoma ni več videla, nadela očesno prevezo, dobesedno tavala v temi, so tudi vsi drugi lahko le ugibali, kaj se je zgodilo in zakaj. Ni jasno, ali je sedanja izguba vida povezana z njenimi preteklimi težavami z vidom in lasersko operacijo levega očesa pred desetletjem.


Zvezdničin prvi postanek je bila londonska bolnišnica, od tam pa so jo brž napotili k specialistom. Tako je dobila potrebno nego in zdravljenje. Razmere so zdaj pod nazorom. Mel spet hodi na vaje in se veseli turneje, ki se začne ta teden. Čeprav je z njenim očesom zdaj spet vse v redu, bo vendar morala hoditi na preglede, potrebovala pa bo tudi nadaljnje zdravljenje. Kaj je povzročilo začasno izgubo vida, pa je – vsaj uradno – še neznanka. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije