Meghan skregala tudi Harryja in Davida Beckhama

Victorio Beckham je obtožila, da medijem razkriva podrobnosti iz njenega življenja.
Fotografija: Beckhamova sta bila seveda med povabljenimi na poroki princa Harryja in Meghan, pa tudi sir Elton John in njegov partner. FOTO: Guliver/getty Images
Odpri galerijo
Beckhamova sta bila seveda med povabljenimi na poroki princa Harryja in Meghan, pa tudi sir Elton John in njegov partner. FOTO: Guliver/getty Images

Zdi se, da je kriza na britanskem dvoru vse globlja. Megxit, kot so Britanci označili ločitev princa Harryja in Meghan Markle od ožje kraljeve družine, se vse bolj zapleta. V medijih se iz ure v uro pojavljajo nove podrobnosti in afere, v katere sta vpletena člana kraljeve družine. Po razkritju, da je Meghan podpisala pogodbo z Disneyjem, da je odnos med nekdaj povezanima bratoma skrhan do konca in da se zakonca nameravata z družino ustaliti v Kanadi, prihaja na dan še zaplet z Davidom Beckhamom.

Pri Davidu in Victorii Beckham je šlo za ljubezen na prvi pogled. FOTO: L
Pri Davidu in Victorii Beckham je šlo za ljubezen na prvi pogled. FOTO: L

Kot poroča Daily Mail, naj bi bilo dolgo in trdno prijateljstvo med nogometašem in princem Harryjem postavljeno na težko preizkušnjo. Že pred časom naj bi princ Davidu očital, da je njegova žena Victoria medijem razkrivala in posredovala informacije o njihovem prijateljstvu. Čeprav naj bi ga o tem povprašal na vljuden in prijazen način, je bilo menda vse skupaj izjemno čudno, David pa naj bi bil šokiran, da sta Meghan in Harry prišla na to idejo. Incident, ki se je zgodil že pred časom, naj bi bil pozabljen, a prijatelja sta potrebovala kar nekaj mesecev, da se je odnos vrnil v prejšnje tirnice.

Meghan in Victoria naj bi bili ob njenem prihodu na Otok v rednih stikih. Victoria naj bi Meghan svetovala in dajala lepotne nasvete in ji zaupala svoj zaupni seznam lepotnih salonov. 
Preberite še: Princ William se utaplja v žalosti in pravi, da ne zmore več

Več o Megxitu in drami, ki smo ji priča na britanskem dvoru pa najdete tukaj.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije