STISKA

Meghan se boji svojega očeta

Vojvodinja nima najboljših izkušenj z nekaterimi člani svoje družine.
Fotografija: Meghan njena ameriška družina še vedno povzroča preglavice. FOTO: Adrian Dennis, AFP
Odpri galerijo
Meghan njena ameriška družina še vedno povzroča preglavice. FOTO: Adrian Dennis, AFP

LONDON – Odkar je oče Meghan Markle Thomas odpovedal udeležbo na njeni majski poroki z britanskim princem Harryjem, ga še ni videla, pa tudi govorila nista veliko. Odločitev, da je ne bo popeljal do oltarja, je Thomas sprejel, ko so se tik pred poroko v medijih pojavile njegove fotografije, kako osamljen in bolan zelo skromno, daleč stran od razkošja svoje hčerke živi v Novi Mehiki. Izkazalo se je, da je paparace poklicala Meghanina polsestra Samantha Markle, ki je pred dnevi ponovno blatila svojo slavno sorodnico v medijih.

Kaj bi svet brez virov ...

Meghan pa ni razburjena samo zaradi škodoželjne polsestre, jezna je tudi na očeta. Boji se, da bi, če bi stopila v stik z njim, vse podrobnosti njunega pogovora izdal medijem. »Ne ve, kako naj komunicira z očetom, saj ne ve, ali jo ne bo izkoristil. Živi v strahu, da bo medijem izdal vsebino njunega morebitnega pogovora. Rada bi govorila z njim, a mu ne zaupa. Ni videti, da bi mu še kdaj lahko zaupala. Nima druge izbire, kot da ga ignorira,« je povedal neki vir za Us Weekly.

Thomas Markle je nedavno osamljen slavil svoj 74. rojstni dan. Privoščil si je obrok v restavraciji s hitro prehrano. FOTO: Reuters
Thomas Markle je nedavno osamljen slavil svoj 74. rojstni dan. Privoščil si je obrok v restavraciji s hitro prehrano. FOTO: Reuters


Thomas Markle je pred poroko oznanil, da ga v London ne bo, češ da je moral na nujno operacijo srca. Izkazalo se je, da si je operacijo izmislil. Pred dnevi pa je v pogovoru za Sun on Sunday dejal, da je zaskrbljen za svojo hčer, saj da se mu zdi prestrašena in pod prevelikim pritiskom. Zatrdil je, da ima njegova hči rada glavno besedo in da se ne bo pustila nadzorovati kraljevi družini. Dodal je, da ne bo prenehal govoriti o svoji hčerki v medijih, vse dokler ne bo ponovno postal del njenega življenja.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije