ISKRENO

Meghan prekinila molk: Povedati vam moram, da mi je žal (VIDEO)

Na čustvenem posnetku je delila svoje občutke ob dogajanju v ZDA.
Fotografija: Meghan je imela čustveni govor. FOTO: The Duchess Of Sussex, Via Reuters
Odpri galerijo
Meghan je imela čustveni govor. FOTO: The Duchess Of Sussex, Via Reuters

Meghan Markle je posnela čustveni video zaradi dogodkov v ZDA. Ob dogajanju, ki je privedlo do številnih protestov in izgredov, se je oglasila tudi Meghan, ki se je naprej iskreno in globoko opravičila vsem. Spomnimo, v ZDA je prišlo do velikih protestov po smrti temnopoltega Georgea Floyda, ki ga je s kolenom zadušil eden izmed policistov. Ta je že v pridržanju in čaka na sojenje, saj je obtožen umora.

Meghan je ob tragediji Floyda in protestih, ki so sledili, iz svojega doma v Los Angelesu spregovorila o rasizmu, ki ga je izkusila na lastni koži. »Žal mi je, da morate odraščati v svetu, kjer je rasizem še vedno prisoten,« je začela Marklova. Spomnila se je na proteste leta 1992, ki so v Los Angelesu povzročili pravi kaos.

Takrat je bila stara 11 ali 12 let, je povedala in nadaljevala z bolečimi spomini na  te trenutke. Resnično je upala, da se kaj takega ne bo več ponovilo, vendar se je. Govor je bil sicer namenjen maturantkam in Meghan jim je želela vliti upanje in samozavest, da zgradijo lepši svet. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije