NA DVORU

Meghan podpisala z Disneyjem, zaslužila bi lahko več milijonov

Svoj glas naj bi dala v zameno za donacijo. 
Fotografija: Harry. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Harry. FOTO: Reuters

Meghan Markle je podpisala pogodbo z Disneyjem, poročajo britanski mediji. Svoj glas naj bi posodila v zameno za Disneyjevo donacijo organizaciji, ki zbira sredstva za slone – Elephants Without Borders. Delo naj bi opravila, še preden se je kraljevi par odpravil na šest tednov dolg oddih v Kanado, kjer je družina preživela tudi božič.

Kmalu po vrnitvi sta zakonca naznanila, da se nameravata podati na neodvisno finančno pot, in napovedala izstop iz ožje kraljeve družine. To je bil pravi šok za britansko kraljevo družino in kmalu so se začela ugibanja, kaj nameravata v prihodnosti početi.
Meghan, Archie in Harry na božičnem voščilu. FOTO: Instagram
Meghan, Archie in Harry na božičnem voščilu. FOTO: Instagram

Dogovor z Disneyjem naj bi nakazoval pot, po kateri nameravata v prihodnosti stopati in delovati. Že samo njuno ime pa naj bi jima zagotavljalo, da bosta letno obračala in služila zneske, o katerih navadni smrtniki lahko le sanjajo.

Strokovnjaki namreč predvidevajo, da bi v primeru, da bi postala ambasadorja multinacionalk, lahko zaslužila več deset milijonov letno. Bajne denarce bosta lahko služila že samo s prisotnostjo na dogodkih, a kot sta napovedala, nameravata delovati predvsem na humanitarnem področju. 
 

Kraljica išče rešitev tudi za Charlotte in Louisa


Medtem ko naj bi se Harry želel počasi dogovarjati, kako bo njegova družina v prihodnosti živela in se financirala, pa kraljica na to ne pristaja. Dogovor naj bi menda želela v 72 urah, pristojnim pa naj bi tudi že naložila, da situacijo preučijo in določijo navodila za prihodnje rodove, predvsem za princeso Charlotte in princa Louisa.

Vir blizu britanske kraljeve družine je za Daily Mail še razkril, da naj bi Meghan in Harry o izstopu iz ožjega kraljevega kroga z družino razpravljala že dlje časa. Harryja naj bi pozvali, da svoje zamisli zapiše, a tega ni želel, saj je v preteklosti že izkusil, da so taki zapisi pricurljali v javnost.

»V miru se morajo pogoditi in pogovoriti, saj je trenutno v zraku veliko jeze in bojim se, da bo le še huje,« je razkril vir.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije