ODNOSI NA DVORU

Oče Meghan v skrbeh, verjetno vnukov ne bo smel videvati

Thomas Markle trdi, da s hčerko ni govoril vse od poroke. Boji se, da ne bo smel imeti stikov s svojimi vnuki.
Fotografija: Thomas Markle britansko kraljevo družino obtožuje, da s hčerko ni govoril že skoraj tri mesece. FOTO: REUTERS
Odpri galerijo
Thomas Markle britansko kraljevo družino obtožuje, da s hčerko ni govoril že skoraj tri mesece. FOTO: REUTERS

Jutri bo 37. rojstni dan praznovala Meghan Markle, a to njenega očeta Thomasa ni odvrnilo od tega, da medijem ne bi znova razlagal podrobnosti o njegovem odnosu s hčerko, ki se je po njeni poroki v kraljevo družino povsem sfižil. Če sta bila prej zaveznika in dobra prijatelja, kot trdi Thomas, ga je hči po incidentu, ko je paparacem prodal fotografije, na katerih bere spletne novice o njej in Harryju, odrezala iz svojega življenja.

Ker Thomasa ni bilo na poroki, je nevesto do oltarja pospremil njen bodoči tast. FOTO: AP
Ker Thomasa ni bilo na poroki, je nevesto do oltarja pospremil njen bodoči tast. FOTO: AP

Ko se je odločil, da ga na poroko ne bo, saj naj bi moral tisti teden na operacijo srca, ga je Meghan menda v solzah prosila, naj vendar pride in jo pospremi do oltarja, no, to je na koncu storil njen bodoči tast princ Charles. To je bilo menda tudi zadnjič, da sta oče in hči govorila, trdi Thomas, prepričan, da je Meghan stike z njim prepovedal dvor.


»Že dva meseca nisem govoril z njo, ni mi poslala niti enega kratkega sporočila ali elektronske pošte, ni odgovorila na moje klice, ko sem jo poskušal poklicati pred nekaj dnevi, sta bili obe njeni številki izklopljeni,« je dejal Thomas, ki ne ve več, kako naj pride do Meghan.

V soboto bo Meghan dopolnila 37 let.
V soboto bo Meghan dopolnila 37 let.

»Hotel sem ju obiskati v Londonu, a mislim, da me ne bi spustili v njuno bližino. Nisem še dobil priložnosti, da bi jima čestital ob poroki, kot kaže, hčeri ne bom mogel čestitati niti za njen rojstni dan,« je potrt Thomas Markle, ki dodaja, da je razmišljal o tem, da bi ji po pošti poslal voščilnico, a se boji, da bi »se izgubila med milijoni drugih«. Boji se tudi, da mu Meghan in Harry ne bosta dovolila imeti stika z bodočimi vnuki, o katerih mladoporočenca sicer še ne govorita, si jih pa menda oba močno želita.

Od Meghanine družine se je poroke udeležila le njena mama Doria. FOTO: AP
Od Meghanine družine se je poroke udeležila le njena mama Doria. FOTO: AP

»Kraljevi so jo prisilili, da očeta obravnava na način, ki bi ga princesa Diana zagotovo obsojala. Diana se ni zavzemala za takšno ravnanje, za takšne odnose, sovražila bi to. Princesa Diana je zaslužna, da se je kraljeva družina spremenila, a vsega ni mogla storiti. Navsezadnje je bila ena od njih. Mislim, da bo kraljeve v 21. stoletje popeljala Meghan,« je britanskim medijem še zaupal Thomas, ki je vsemu navkljub ponosen na svojo hčer, menda pa spoštuje in občuduje tudi kraljico Elizabeto II., čeprav posredno prav njo obtožuje, da so se njegovi odnosi s hčerko tako poslabšali.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije