Meghan Markle obtožujejo, da je zakuhala novo afero

Novinarka trdi, da ji je vir zatrdil, da je Kate obupana in da se počuti ujeto.
Fotografija: Meghan Markle. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Meghan Markle. FOTO: Reuters

Ameriška igralka Meghan Markle, ki je pred meseci skupaj s princem Harryjem in sinom Archiejem zapustila Veliko Britanijo, je po obtožena nove afere. Tatler je objavil članek, v katerem novinarka zatrjuje, da ji je zanesljiv vir razkril, da je Kate Middleton, vojvodinja Cambriška, na robu zloma.

»Kate je besna zaradi vseh obveznosti. Seveda je nasmejana, a v resnici tega noče. Utrujena je in se počuti ujeto. Dela tako veliko kot najbolj zaposleni direktorji, razlika pa je v tem, da je v pogonu ves čas in da ne uživa nobenih ugodnosti in nima možnosti za oddih,« so zapisali o materi treh otrok. Harryju, ki je v času megxita večkrat izpostavil, da želi zaščititi svojo družino, pa očitajo, da ni niti malo razmišljal o tem, kako bo dodatno delo za Kate in Williama vplivalo na princa Georga, princeso Charlotte in princa Louisa.

Članek je na Otoku dvignil obilo prahu, kraljevi dvor naj bi celo sprožil postopke proti mediju, a novinarka in uredništvo vztrajata pri tem, da gre za zanesljiv vir. V javnosti so se zdaj začela ugibanja, kdo bi lahko začel širiti takšne informacije, in kaj hitro so rumeni mediji našli povezavo med medijsko hišo in Meghan. Izkazalo se je, da je novinarka Anna Pasternak, novinarka Tatlerja, dobra prijateljica Vanesse Mulroney, ki je svakinja Meghanine prijateljice Jessice Mulroney. Čeprav dokazov, da je novo afero zakuhala Meghan, ni, ameriški poznavalec sveta znanih Perez Hilton piše, da novinarka zatrjuje, da ima dober in zanesljiv vir, ki mu zaupa.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije