Zaradi Meghan in Harryja ostali brez službe, kraljica izjemno nezadovoljna

Nekaj ljudi si bo moralo zaradi odločitve Harryja in Meghan poiskati novo delo.
Fotografija: 38-letna Meghan in 35-letni Harry se na britanskem dvoru ne počutita več dobrodošla. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
38-letna Meghan in 35-letni Harry se na britanskem dvoru ne počutita več dobrodošla. FOTO: Reuters

Britanska kraljica Elizabeta II. v javnosti tega sicer ne kaže, za zidovi palače pa naj bi bilo jasno, da je besna zaradi poteze vnuka Harryja in njegove žene Meghan Markle. Za prenovo svojega dosedanjega doma Frogmore na območju Kensingtonske palače sta porabila 2,4 milijona funtov (približno 2,8 milijona evrov), a sta v njem živela le krajši čas, zdaj pa odhajata v Kanado.
 
Preberite tudi:
Žalosten dan za kraljico, Harry nasmejan do ušes (VIDEO)

Da imata resne namene in ne nameravata več živeti v Veliki Britaniji, nakazuje tudi informacija, da sta šokirano osebje v Frogmoru odpustila. Nekatere bodo dodelili drugim članom kraljeve družine, kuharji, služkinje in služabniki pa si bodo morali poiskati novo delo. Za osebje je bil to kar velik šok, je vir povedal za britanske medije, saj so bili zelo ponosni, da so delali za princa in Meghan.

Kraljica je sicer sprejela, da njen menda najljubši vnuk in člani njegove družine ne bodo več opravljali kraljevskih dolžnosti in se bodo izselili iz države, a to ne pomeni, da je s to odločitvijo zadovoljna. Še posebej naj bi bila besna, da sta Harry in njegova tedaj sveže poročena žena za prenovo hiše, ki jima jo je podarila, porabila javni denar, zdaj pa vse kaže, da se Meghan sploh nikoli ne namerava vrniti na Otok, da bi tam živela.

Kraljica, ki bo aprila letos dopolnila 94 let, je tudi osebno prizadeta zaradi vnukove odločitve, ki jo je nakazovala že njegova odsotnost za božič. Božične praznike je z ženo in s sinom Archiejem za njegov prvi božič raje preživel pri svoji tašči Dorii Ragland v ZDA.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije