MEGXIT

Meghan in Harry odpuščata, menda se ona ne bo več vrnila

Angleški mediji poročajo, da se ne namerava vrniti na Otok.
Fotografija: Meghan in Harry sta prejšnji teden šokirala javnost in angleški dvor.  FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Meghan in Harry sta prejšnji teden šokirala javnost in angleški dvor.  FOTO: Reuters

Se Meghan Markle še sploh kdaj namerava vrniti na Otok? To je vprašanje, ki se danes podi po glavi marsikateremu Britancu. Medtem ko so nekateri zaposleni v njunem domovanju Frogmore Cottage prejeli obvestilo, da njihove storitve niso več potrebne, nekatere pa so že premestili po drugih kraljevih domovih, so paparaci Meghan ujeli, ko je skupaj z varnostnikom na letališču Victoria čakala prijateljico Heather Dorak. Ta vaditeljica pilatesa je prisedla k njej v avto, kam so se odpeljali, pa ni znano.

​Družina je še vedno ločena

Medtem ko sta Meghan in Archie v prestižni vili na otoku Vancouver, Harry še vedno ureja podrobnosti dogovora med parom in kraljevo družino. Na četrtkovem dogodku, ki naj bi bil eden izmed njegovih zadnjih, je bil dobre volje, čeprav preživlja pravo dramo. Meghan in sinu naj bi se pridružil v kratkem, kdaj točno, pa ni znano.



V sporočilu za javnost je kraljevi dvor najavil, da bo življenje družine razpeto med Kanado in Veliko Britanijo, a zdaj angleški mediji že poročajo, da se Meghan nikoli več ne namerava vrniti.

Meghan in Harry sta napovedala, da se podajata na neodvisno finančno pot, ki naj bi se usmerila predvsem v humanitarne projekte. Razkrito je bilo, da je Meghan posnela sinhronizacijo za Disney v zameno za donacijo humanitarni organizaciji, ki pomaga slonom. V teh dneh, ko sta zakonca na tapeti zaradi ločitve od kraljeve družine, pa se je Meghan mudila na obisku pri revnih in zapostavljenih ženskah v zavetišču.




 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije