ZANOSILA JE

Med premorom naredila otroka

.Zvezdnica Misije nemogoče drugič postala mamica Igralkin. 11-letni sin verjetno ne bo šel po njenih stopinjah.
Fotografija: V prihajajoči Misiji nemogoče je spet prevzela vlogo Ilse Faust. Foto: instagram
Odpri galerijo
V prihajajoči Misiji nemogoče je spet prevzela vlogo Ilse Faust. Foto: instagram

Švedska igralka Rebecca Ferguson je imela polne roke dela. Lani je luč sveta ugledal z oskarjevsko nominacijo ovenčan muzikal Največji šovmen, v katerem je prevzela vlogo pevke Jenny Lind, konec tega meseca pa prihaja v kinodvorane akcijski spektakel Misija nemogoče: Izpad, v katerem se je vnovič prelevila v Ilse Faust. A je vmes našla čas, da je ustvarila novo življenje. »Med premorom sem naredila otroka. Mislila sem, da bom imela vsaj pol leta prosto,« je dejala na začetku leta, ko je pokazala že pošteno zaobljen trebušček. A če si že tedaj ni vzela nekaj časa le zase, si ga zdaj zagotovo bo, saj je nedavno povila hčerko.

Kdo je oče Rebeccine hčerke? Foto: guliver/getty images
Kdo je oče Rebeccine hčerke? Foto: guliver/getty images

Na pot materinstva je stopila pred 11 leti, ko se ji je v razmerju s tedanjim partnerjem Ludwigom Hallbergom rodil prvorojenec Isaac. Zdaj je fantič dobil polsestrico, a imena švedska lepotica še ni izdala. Prav tako javnost ne ve, kdo je oče punčke in ali je sploh (še) Rebeccin partner.

Že ko je v roke prvič prijela sina, je začela ugotavljati, da usklajevanje kariere in družinskih nalog ni mačji kašelj. »Skrbi me, da ne bom zamočila, a verjetno to skrbi vse starše. Vsi namreč delamo napake. Vsi verjetno pomislimo na lastno družinsko ozadje, od kod izviramo, kako smo odraščali, kaj nam pri nas v mlajših letih ni bilo všeč in kaj lahko zdaj spremenimo,« je pred leti razmišljala in dodala, da ne ve, kaj pomeni imeti zdrav odnos s starši.


»Zanimivo je, ko pridemo do točke, ko vendar prerežemo popkovino in začnemo sprejemati lastne odločitve. Včasih je to, da imamo s starši ali enim od staršev fantastičen odnos, lahko v bistvu slabo.«
Sinko jo spremlja na snemanja. Četudi tam uživa, ko opazuje mamo v njenem elementu, Fergusonova močno dvomi, da bo šel po njenih stopinjah. »Z menoj gre na snemanje, tam pa ga pustim, da se druži s kaskaderji, in ga vedno najdem, kako visi na kakšni vrvi ali kaj podobnega. To mu je izjemno všeč, a vseeno mislim, da igra ni nekaj, kar si želi zase.« Morda pa bo njegova sestrica sledila materinim stopinjam. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije