KONEC LJUBEZNI

Med Dakoto Johnson in Chrisom Martinom je konec

Ona si želi graditi kariero, on si je z njo želel otroka. Nedavno jima je kupil hišo v Malibuju.
Fotografija: Svojih čustev nista skrivala.
Odpri galerijo
Svojih čustev nista skrivala.

Zunanjemu opazovalcu sta se zdela sproščena, zaljubljena in srečna, ko sta se držala za roke. Njuni prijatelji so v njiju videli skoraj popoln par, ki mu je namenjena skupna prihodnost. Še več, pred komaj par meseci se je celo šušljalo, da sta Chris Martin in Dakota Johnson že tik pred zaroko, o tem niso dvomili niti njuni prijatelji.
Chris ima dva otroka iz prejšnjega zakona, a si je želel še več otrok. Foto: instagram
Chris ima dva otroka iz prejšnjega zakona, a si je želel še več otrok. Foto: instagram

Zdaj pa jima je, namesto da bi slišala bližnje donenje poročnih zvonov, usoda zapela žalostinko. Njuni ljubezni je namreč odklenkalo. A ne toliko, ker bi se ohladila njuna čustva, temveč predvsem zaradi različnih in povsem nezdružljivih življenjskih ciljev in sanj. Kajti če se je Chris želel ustaliti in si z ljubljeno ustvariti družino, si želi lepotička še vsaj nekaj let, dokler je v Hollywoodu še vroča roba, graditi kariero in z družinsko idilo počakati.
 

Začela sta se prepirati


Zaljubila sta se pred približno dvema letoma. A Dakota ni spodnesla tal pod nogami le pevcu, ki se je v brhko lepotičko zaljubil čez glavo, temveč naj bi bila nad njo skoraj enako navdušena tudi Chrisova bivša žena Gwyneth Paltrow. »Pravi srečkovič je! Dakota je izjemna!« se je navduševala nad novo izbranko svojega bivšega, prepričana, da bosta tako v dobrih rokah tudi Apple in Moses, ki sta se ji rodila v zakonu s frontmanom skupine Coldplay.
S trilogijo Petdeset odtenkov je vzcvetela njena kariera.
S trilogijo Petdeset odtenkov je vzcvetela njena kariera.

O tem je bil prepričan tudi pevec, ki v Dakoti ni našel le svoje nove ljubezni ter mačehe otrokoma iz prejšnjega zakona, temveč je v njej že videl tudi tudi mater svojih prihodnjih otrok. Te bi najraje imel že kar takoj, zaradi česar je komaj nedavno izpljunil skoraj pet milijonov za obalno hišico v Malibuju. Za družino, ki si jo je v mislih že ustvarjal z Dakoto.

»Upal je, da se bosta tu ustalila, si ustvarila dom in začela graditi lastno družino. A Dakota mu je dejala, da še zdaleč ni pripravljena na kaj takega.« Pred meseci, nekje na začetku tega leta, ko je Martin kupil hišo in načel temo otrok, sta se zaljubljenca nenadoma znašla na nasprotnih bregovih.

On hoče otroke in družino. Ona kariero. Poskušala sta najti skupen jezik, a so ti poskusi v zadnjih nekaj mesecih menda rojevali le en prepir za drugim. »Chris ji je dal jasno vedeti, da si želi otrok, kolikor hitro je mogoče, a Dakota o tem trenutno ne želi niti razmišljati. Ne zdaj, ne še vsaj nekaj let. Njena kariera je namreč v polnem zagonu ter trenutno na prvem mestu,« je povedal vir in nadaljeval, da sta si po tednih pričkanja vendar priznala resnico. Prišla sta do točke brez vrnitve.

»Spoznala sta, da vsak vleče v svojo stran, in se odločila končati razmerje.« Tega nikakor nista storila lahkega srca. »Drug drugemu sta zlomila srce, saj sta sicer fantastičen par. A stvari se žal niso izšle, kot sta si želela in upala.«


Zdaj menda že bivša golobčka govoric o razhodu še nista potrdila. Je pa njun sosed menda opazoval konec te ljubezni. Velik selitveni tovornjak, ki je kričal o vesti, da se Dakota seli iz hiše, kjer sta s Chrisom preživela toliko lepih uric. »Opazoval sem selitev. Žalostno, saj sta bila videti noro zaljubljena, čustev nista skrivala. Prav lepo ju je bilo gledati, kako se z roko v roki sprehajata po plaži. Pri njiju si resnično imel občutek, da bo ta odnos obstal.« 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije