ZVESTOBA

Matt LeBlanc ostaja zvest televiziji

Razmerje z veliko mlajšo Auroro skrbno skriva pred javnostjo.
Fotografija: Prijatelji so nas razveseljevali deset sezon. FOTO: NBC
Odpri galerijo
Prijatelji so nas razveseljevali deset sezon. FOTO: NBC

Ameriški igralec Matt LeBlanc je svetovno slavo dosegel z vlogo v nadaljevanki Prijatelji (Friends), kjer je upodabljal neuspešnega igralca Joeja Tribbianija. Zvezdnik je s svojo duhovito igro in zapeljivim videzom postal idol moške lepote devetdesetih let. Nastopil je tudi kot motorist v eni najbolj odmevnih televizijskih reklam za kavbojke.
Matt LeBlanc in Aurora Mulligan FOTO: Guliver/Cover Images
Matt LeBlanc in Aurora Mulligan FOTO: Guliver/Cover Images

V sredo so zvezdnika ujeli v Los Angelesu, kjer si je privoščil kosilo s svojo 14-letno hčerko Marino. Danes 50-letni igralec je bil oblečen v modro majico in kavbojke, kar je njegova najljubša prostočasna oprava. Res pa je, da so mu leta že nekoliko prišla do živega, kar razkriva njegov zaokroženi trebušček.


V seriji Prijatelji je nastopal skoraj eno desetletje, večina njegovih
soigralcev pa je pozneje dočakala uspešno filmsko kariero. To še posebno velja za Jennifer Aniston, Courteney Cox in tudi Liso Kudrow, ki se je osredotočila na bolj resne umetniške filme. Matt je ostal zvest televiziji, nekaj časa je nastopal v spinoff nadaljevanki Joe, od leta 2016 pa igra Adama Burnsa v komični nadaljevanki televizijske hiše CBS za naslovom Man with a Plan, Moški z načrtom. Gre za obujeno nadaljevanko, ki je letos dočakala svojo tretjo sezono.
Z leti se je malce poredil. FOTO: Guliver/Cover Images
Z leti se je malce poredil. FOTO: Guliver/Cover Images

Čeprav se je obdobje nadaljevanke Prijateljev zaključilo že leta 2004, je Joe še vedno mladostnega duha, čemur pritrjuje tudi njegovo bistveno mlajše dekle. Matt je 33-letno Auroro Mulligan spoznal leta 2016, ko se je pridružil ekipi ene najbolj priljubljenih avtomobilističnih oddaj Top Gear, saj je velik poznavalec avtomobilov.
Matt LeBlanc v porscheju 911R FOTO: Guliver/Cover Images
Matt LeBlanc v porscheju 911R FOTO: Guliver/Cover Images

Aurora je pri nadaljevanki delala kot producentka. Svoj odnos spretno skriva pred javnostjo, v javnosti sta se prvič pojavila lansko leto, ko sta se udeležila filmskega festivala Tribeca v New Yorku. Matt je bil do leta 2006 poročen z Melisso McKnight, s katero imata hčer Marino. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije