NORA PREOBRAZBA

Ljubka deklica je v resnici moški

Japonski glasbenik že leta navdušuje oboževalce. Drobna postava mu omogoča odlično preobrazbo.
Fotografija: Za njegov uspeh je zaslužna tudi dekliška podoba. FOTO: Twitter
Odpri galerijo
Za njegov uspeh je zaslužna tudi dekliška podoba. FOTO: Twitter

Po fotografijah sodeč ne bi nihče pomisli, da zadovoljno pozira kdo drug kot prikupno dekle, a šokantno ozadje razkriva, da se objektivu nasmiha moški, star skoraj pol stoletja. Takuma Tani je japonski glasbenik, rojen leta 1977, a mu komaj 162 centimetrov višine in skromnih 47 kilogramov teže dopuščata, da se napravlja v dekle in si tako uspešno širi krog oboževalcev, poročajo japonski mediji.

Zdaj tudi modni oblikovalec

Takuma se z glasbo ukvarja že od tretjega leta; piše pesmi, poje, igra klavir, od 28. leta je frontmen domače rock skupine. Toda ko je praznoval 34. rojstni dan, je bolj za šalo kakor zares preizkusil novo podobo, ta pa je bila tako prepričljiva, da ga niti njegova lastna družina ni prepoznala, zato je sklenil, da jo bo – zgolj za umetniške namene, kakopak – obdržal. Nekaj ličil in najstniških oblačil in Takuma je postal dekle, ki že desetletje navdušuje na domači televiziji in uspešno trži njegove skladbe. In ne le to, Takuma je pogosto zvezdnik različnih šovov, zabavljač, zadnja leta pa celo modni oblikovalec, saj dobro ve, kaj je modno in priljubljeno pri mladostnicah. Mimogrede, oblačila in obutev za svoje nastope si ustvarja sam.


Bolj kakor preobrazbe pa mnoge preseneti njegovo zasebno življenje: mnogi namreč težko verjamejo, da je zvezdnik ponosen mož in očka: leta 2016 je dobil prvorojenca, veselo vest je sporočil ob objavi na twitterju. Ter pripisal, da smo še vedno družba predsodkov, da obleka nikakor ne naredi človeka in da ne znamo sproščeno uživati v življenju, brez strahu, kako nas bodo ocenjevali drugi. »Vseeno je, koliko smo stari, katerega spola smo in kako smo oblečeni. Življenje je prekratko, da ne bi uživali v njem vsak trenutek,« je javnosti še položil na srce.

Zadnja leta sam oblikuje oblačila, obvlada celo ličenje. FOTO: Facebook
Zadnja leta sam oblikuje oblačila, obvlada celo ličenje. FOTO: Facebook

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije