SREČNO POROČENA

Lepotički dal košarico

Briana Austina Greena lepa Megan sprva ni zanimala. Par je danes poročen že devet let in ima tri otroke.
Fotografija: Čeprav jo je sprva odrival, je bila odločena, da bo njen. FOTO: guliver/cover images
Odpri galerijo
Čeprav jo je sprva odrival, je bila odločena, da bo njen. FOTO: guliver/cover images

Megan Fox in Brian Austin Green sta se zaljubila pred 15 leti, že devet pa ju povezujejo tudi poročne listine. A pred tremi leti sta se razšla in zagnala ločitveno kolesje, menda zaradi »nepremostljivih razlik«, ki pa vendar niso bile tako velikanske, da ne bi Megan le malce zatem v trebuhu začelo rasti Brianovo seme. Kljub precejšnjemu škripanju, ki ju je pripeljalo na rob ločitve, sta predlani na svetu pozdravila malega Journeyja, ki se je pridružil njunima starejšima otrokoma, ločitveni proces pa sta ustavila. »Ogromno delata na sebi kot na posameznikih, kar je precej izboljšalo njun partnerski odnos,« je povedal vir.
Ljubezenska zgodovina lepega hollywoodskega parčka je razburkana, le malo je manjkalo, da se sploh ne bi zapletla, ko bi se Brian držal svojega prvega vzgiba ob Megan. »Ne zanima me zmenek s tabo!« jo je po prvem srečanju zavrnil. To pa lepotice ni ustavilo. Vztrajala je, dokler se ni vdal. In se nato čez glavo zaljubil vanjo.
Njuna ljubezen je že trikrat obrodila sad. FOTO: guliver/x17online.com
Njuna ljubezen je že trikrat obrodila sad. FOTO: guliver/x17online.com

Verjetno skoraj ni seznama najlepših, najbolj seksi in najbolj zapeljivih zemljank, na katerem ne bi bila Megan čisto pri vrhu. Po njenem velikem prodoru v svet filma s hitom Transformerji se je ustoličila tudi kot ultimativen seks simbol 21. stoletja. Zatorej verjetno ne bi bilo pretirano reči, da skoraj ni moškega, ki se mu ob pogledu na krasotico zelenega pogleda, temnih kodrov in grešnega telesa ne bi cedile sline. A čeprav verjetno niti Brian, ko jo je med snemanjem humoristične serije Hope and Faith spoznal kot tedaj komaj 18-letno lepotičko, ni bil slep za njeno lepoto, mu romanca z njo ni padla niti na kraj pameti. Deloma zaradi starostne razlike 13 let, deloma pa, ker je ravno končal prejšnje ljubezensko razmerje. »Ravno sem spet postal samski. Novo razmerje me nikakor ni zanimalo.« A Megan, odločena, da bo njen, je vztrajala in se ni dala odgnati. »Prav smešno, čeprav sem jo od prvega dne odrival in ji dajal vedeti, da me ne zanima, se ni dala.« Kljub svojim mladim letom je znala ubrati pravo strategijo. Ko ji je vnovič rekel, da ga zmenki in razmerje ne zanimajo, mu je namreč le odvrnila, da bo pač hodila na zmenke. Zaigrala je na pravo struno. »V tistem me je spreletelo, da je to zadnje, česar si želim. Misel nanjo z drugim me je ubijala.« To je bil začetek njune romance, ki še kar traja. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije