PREPOVEDANO

Lastni brat se mu ne sme približati, strah jih je za življenje nerojenega otroka

»Radi imamo mojega brata in si zares želimo, da bo deležen ustreznega zdravljenja, preden rani sebe ali koga drugega.«
Fotografija: Nick Carter. FOTO: Twitter
Odpri galerijo
Nick Carter. FOTO: Twitter

Član nekoč ene najbolj priljubljenih fantovskih skupin na svetu Backstreet Boys, ki se ponaša tudi z laskavo titulo benda z največjo prodajo, Nick Carter (39) je za lastnega brata Aarona zahteval prepoved približevanja in jo tudi dosegel.

»Zaradi njegovega skrb vzbujajočega obnašanja in nedavnega priznanja, da ga obhajajo misli, da bi ubil mojo ženo in še nerojenega otroka, nam ni preostalo drugega, kot da storimo vse, da zavarujemo družino,« je Nick, ki že čez nekaj dni nestrpno pričakuje svojega prva otroka, sporočil prek twitterja. Dodal je še: »Radi imamo mojega brata in si zares želimo, da do deležen ustreznega zdravljenja, preden rani sebe ali koga drugega.«

Oglasil se je tudi Aaron: »Torej, brat je zahteval prepoved približevanja. In ravnokar so mi zahtevo vročili. LOL.« Zaželel jim je vse dobro in sporočil, da so za časa tega življenja opravili. Dodal je še, da nikomur ni želeli storiti ničesar slabega, sploh pa ne družini. Z bratom naj bi se nazadnje videla pred štirimi leti.

Aaron, ki je prav tako pevec, je v javnosti dvignil nemalo prahu. Dobili so ga, ko je vozil okajen, aretiran pa je bil zaradi posedovanja drog. Nedavno je v enem od intervjujev spregovoril o odvisnosti od drog.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije