Kuhajte kot liki iz serije Prijatelji

Konec septembra se obeta kuharica z recepti. V njej je zbranih več kot 70 receptov in serije.
Fotografija: Letos se bodo pred kamerami tudi znova zbrali igralci humoristične serije, kdaj natanko, še ni znano. FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
Odpri galerijo
Letos se bodo pred kamerami tudi znova zbrali igralci humoristične serije, kdaj natanko, še ni znano. FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

OboževalciI kultne humoristične serije Prijatelji so bili ob začetku razglasitve pandemije izjemno razočarani, saj je ta posegla v načrte o ponovnem snidenju šestih prijateljev. Posebna oddaja ob 25. obletnici začetka predvajanja serije je bila načrtovana za začetek maja, a koronavirus jo je nekoliko zamaknil. Nov datum še ni znan, menda pa se bo to zgodilo še pred koncem leta.

Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, David Schwimmer in Matthew Perry bodo prvič po 25 letih znova skupaj pred televizijskimi kamerami. A to ne bo nova epizoda serije, je med enim od nedavnih intervjujev pojasnila Lisa Kudrow, ki je upodobila Phoebe.


»Pogovarjali se bomo, kako je bilo, ko so kamere ugasnile, in se spominjali, kako je bilo med snemanjem. Ne bomo igrali svojih vlog iz serije. Gre za oddajo, v kateri se nas bo po dolgem času znova srečalo vseh šest in verjemite, veliko si imamo povedati,« je še dodala Lisa, ki že komaj čaka snidenje s soigralci, ki so v desetih letih, kolikor je trajalo snemanje, tudi v resničnem življenju postali zelo dobri prijatelji.
 

Posebni recepti


Oboževalci pa se ne veselijo le omenjene oddaje, konec septembra, predvidoma naj bi bilo to 22., jih čaka novo presenečenje, kuharica z recepti iz serije. Tako bodo lahko sami ustvarili vse najbolj znane recepte, denimo tradicionalno angleško sladico trifle, ki jo je Rachel pripravila ob praznovanju zahvalnega dne, a je pomešala dva recepta ter na koncu postregla s sladico, ki je poleg stepene sladke smetane, piškotov, jajčne kreme in banan vsebovala še mleto meso, grah in čebulo.
V knjigi bo več deset receptov. FOTO: Instagram
V knjigi bo več deset receptov. FOTO: Instagram

V kuharici bo tudi recept za piškote, ki ga je Phoebe zapustila njena babica, pa za Monicin puranji sendvič z v omako namočeno rezino kruha v sredini, ki ga je Ross tako oboževal, da je bil celo pripravljen nahruliti svojega šefa, ko mu ga je ta ponesreči pojedel. Med več kot 70 recepti, kolikor jih bo vsebovala kuharica, bodo še druge dobrote, od predjedi, glavnih jedi, sladic in tudi pijač.


Recepte je zbrala ameriška vrhunska kuharica Amanda Yee, ki je imela pri tem precej dela, saj je hrana v seriji od samega začetka igrala pomembno vlogo. Ne nazadnje je bila Monica vodja kuhinje, Phoebe je nekaj časa delala v cateringu, Rachel kot natakarica, Joey pa je izkoristil vsako priložnost, da je kaj prigriznil. Tudi njihov okus je bil izjemno raznolik. Joey je oboževal italijansko kuhinjo, skupina si je pogosto privoščila dostavo kitajske hrane, Phoebe pa je bila vegetarijanka. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije