PREDČASNO ODŠLE

Kriminalci so pregnali bogate sestre iz Grčije

Objavljeno 13. avgust 2019 13.42 | Posodobljeno 13. avgust 2019 13.43 | Piše: T. P.

Bello, Gigi in Alano Hadid so okradli. Najele letalo in predčasno odšle domov.

Poletna idila sester Hadid se ni končala nič kaj pravljično. FOTO: instagram
Grški otok Mikonos s pravljičnimi plažami in turkiznim morjem je postal ena zadnjih vročih počitniških destinacij lepih, slavnih in bogatih, kjer so se vročemu poletnemu soncu nastavljala brhka telesa lepotic, kot so manekenke Kendall Jenner, Adriana Lima in Emily Ratajkowski ter pevki Mariah Carey in Nicole Scherzinger, kjer sta privabljala poglede postavna Scott Eastwood in Leonardo di Caprio. V tamkajšnjih toplih valovih so čofotali tudi Tom Hanks, mojster molekularne kuhinje Heston Blumenthal, britanski milijarder Phillip Green in modni oblikovalec Valentino, šepeta pa se, da naj bi prav v teh dneh tja inkognito plula pop kraljica škandalov Madonna. Skratka, Mikonos je postal otok lepih ljudi in mega superjaht, kjer v potokih teče drag šampanjec in valovijo več tisočakov vredna dizajnerska oblačila. A tolikšno bogastvo, združeno z brezskrbnostjo in razigranostjo, je tudi idealno lovišče za tiste, ki bi radi hitro nelegalno zaslužili. Zdaj so udarili. Za tarčo so izbrali počitniško vilo, kjer sta dopustovali manekenski sestrici Gigi in Bella Hadid. Roparji so ju pod okriljem noči olajšali osebnih predmetov ter lepotici globoko travmatizirani pregnali z otoka.
"Oropali so me. Nikoli več ne pridem nazaj!" besni Gigi Hadid.

image
instagram Na Mikonos so prišle slavit rojstni dan najstarejše Alane. FOTO: instagram

Začelo se je s smehom, veseljem, praznovanjem in spogledovanjem. Bella in Gigi, v drobcenih bikinkah prava paša za oči, sta na Mikonos prišli slavit 34. rojstni dan svoje starejše sestre Alane. Tam sta, vsaj na začetku in sodeč po njunih objavah na instagramu, doživljali svojo poletno grško pravljico. A ta se je zaključila predčasno in kot nočna mora. Sestrska trojica je bila, seveda v spremstvu osebnih stražarjev, na še eni razgreti zabavi, v tistem pa so se v njihovo luksuzno najeto vilo prikradli tatovi in se polastili vsega, kar jim je prišlo pod prste. Popihali so jo menda z njihovim nakitom, dizajnerskimi torbicami, oblekami in sončnimi očali, vilo pa pustili v razsulu. Ta pogled je Hadidove sestre pričakal, ko so se ponoči z zabave vrnile domov.
image
instagram Mikons je letos premamil tudi sloko Kendall Jenner. FOTO: instagram

Grška policija še tava v temi pri iskanju storilca. Sestre pa sumijo, da ni šlo za naključne tatove, temveč načrtovan podvig od znotraj, verjetno kdo iz osebja, saj je to imelo dostop do njihovih prostorov. Še dodatno jih je razbesnel občutek, da njihove travme policija ni vzela dovolj resno, zaradi česar so na vrat na nos najele čarterski polet in zbežale z otoka, ki jih nikoli več ne bo videl. "Mikonos. Naj vas fotografije idile na družbenih omrežjih ne zavedejo. Oropali so me. Nikoli več ne pridem nazaj. Tega otoka nikomur ne bi priporočila, raje zapravljajte kjer drugje," je svojim 49 milijonom sledilcem na instagramu na srce položila Gigi, ki naj bi jo celotna izkušnja globoko pretresla. "Gigi me je poklicala z letališča, ko se je njihovo letalo pripravljalo na vzlet. Po njenem glasu sem slišal, da je globoko travmatizirana," je dejal oče Mohamed in dodal, da so kriminalci v počitniško hišo vlomili, a da na srečo pri tem nihče ni bil poškodovan, saj njegovih hčerk takrat ni bilo doma. T. P.
Deli s prijatelji