HIERARHIJA

Kraljica s svojo prepovedjo razburila Harryja

Elizabeta II. ni bila navdušena nad vedenjem Meghan.
Fotografija: Harry in Meghan sta se preselila. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Harry in Meghan sta se preselila. FOTO: Reuters

Britanski princ Harry in njegova žena Meghan Markle, ki odštevata dni do rojstva prvega otroka, sta se izselila iz Kensingtonske palače, na instagramu pa sta podrla svetovni rekord. Na novem skupnem računu sta namreč v manj kot šestih urah pridobila milijon sledilcev (prejšnji rekord je imel južnokorejski pevec Kang Daniel, ki je milijon sledilcev dosegel v 11 urah in 36 minutah).

Kljub odlični novici pa zakonca nista najbolj vesela, posebej nejevoljen naj bi bil Harry. Njegova babica, kraljica Elizabeta II. je namreč Meghan prepovedala, da bi nosila nekatere neprecenljive kose nakita iz kraljičine osebne kolekcije, ki so z dovoljenjem Elizabete II. na voljo članicam kraljeve družine ob posebnih priložnostih.

Iz Buckinghamske palače je pricurljajo, da kraljica ni bila najbolj navdušena nad vedenjem Meghan pred lansko poroko s Harryjem, ko naj bi se do osebja obnašala zelo grdo in imela nerazumne zahteve, na kar naj bi Harry odvrnil: »Kar Meghan želi, to Meghan dobi.« Njegova babica pa je dala vedeti, da ni čisto tako. V palači so uvedli nova stroga pravila v zvezi z Meghan v želji, da bi ohranili red in hierarhijo znotraj kraljeve družine.

Meghan si je za poroko maja lani od kraljice izposodila tiaro in uhane, nekateri kosi iz kraljičine osebne zbirke nakita pa so za vojvodinjo nedosegljivi, so pa na voljo Kate Middleton, ženi princa Williama. Ta naj bi nekoč postal kralj, Kate pa kraljica, zato je v hierarhiji kraljeve družine više od Meghan.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije