V OPERI

Kraljevi par navdušen nad opero

Španski kralj in kraljica sta bila odlično razpoložena. Pred začetkom sta z odra pozdravila obiskovalce.
Fotografija: Pred začetkom so pozdravili obiskovalce.
Odpri galerijo
Pred začetkom so pozdravili obiskovalce.

Felipe VI. si je z ženo Letizio v Madridu ogledal opero Don Carlos v petih dejanjih slovitega Guiseppeja Verdija. Oba sta bila odlično razpoložena, postavni kralj je bil kot vedno šarmanten v temno modri obleki, a vse oči so bile uprte v njegovo 47-letno ženo, ki je izstopala v elegantni beli opravi, tej je za malce kontrasta dodala črne salonarje ter uhane in torbico v enaki barvi, za večerni glamur pa je poskrbela z veliko diamantno zapestnico.

Kraljevi par je pred začetkom predstave v družbi predstavnice spodnjega doma parlamenta Meritxell Batet, kulturnega ministra Joseja Guiraja, vodje gledališča Gregoria Maranona ter županje Madrida Isabele Diaz Ayuso poziral za fotografije ter pozdravil obiskovalce, nato se je opera, ki sta jo visoka gosta spremljala iz prve vrste, lahko začela.


Španski kralj in kraljica imata zadnje dni precej natrpane z obveznostmi. Letizia je dan pred obiskom opere obiskala madridsko šolo, kjer je prisluhnila otrokom ter spoznala učitelje, par dni prej pa sta s kraljem sprejela špansko košarkarsko reprezentanco, ki se je s svetovnega prvenstva vrnila z zmago. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije