RAZVRAT

Kim presenetila: med snemanjem porniča bila na ekstaziju

»Snemala sem ga pod vplivom ekstazija, čeljust se mi je tresla.«
Fotografija: Kim Kardashian je kontroverzna zvezdnica. FOTO: Guliver, Getty Images
Odpri galerijo
Kim Kardashian je kontroverzna zvezdnica. FOTO: Guliver, Getty Images

Kim Kardashian je v resničnostnem šovu Keeping Up with The Kardashians priznala, da je v mladosti eksperimentirala z drogami. Povedala je, da se je zadrogirala na svoji prvi poroki, ko se je kot 19-letnica poročila z glasbenim producentom Damonom Thomasom v Las Vegasu. »Ko sem se prvič poročila, sem bila na ekstaziju. Enkrat sem ga vzela in se poročila. Ko sem ga vzela naslednjič, sem posnela hišni pornofilm. Vsi to vedo. Mislim, da se tudi vidi, kako se mi trese čeljust,« je razkrila.


Odzivi na družbenih omrežjih so različni. »Obožujem Kim. Vedno tako iskrena in zato te imamo najraje.« »Poskusila drogo? Pa kaj? Kdo v svetu slavnih in bogati ne konzumira tega?« so komentirali njeni sledilci na twitterju.


Odzvali pa so se tudi tisti, ki jim njena iskrenost ni všeč. »In taka ženska naj bi bila vzor mladim? V redu se je drogirati in snemati porniče. Odlično sporočilo otrokom, ki želijo biti kot ona. Ob taki izjavi mladi pomislijo, da lahko postanejo bogati in uspešni le na tak način,« je le eden od komentarjev, ki so preplavili družbene mreže.


Slavna starleta je bila s Thomasom poročena štiri leta, med 2000 in 2004. Nekdanji fant Ray J je bil tisti, s katerim je leta 2003 posnela domači pornič, ki je v javnost pricurljal štiri leta pozneje.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije